Καλωσορίζουμε στην Κύπρο τα Glamglow!


Καλωσορίζουμε στην Κύπρο τα Glamglow!

Η ιστορία των προϊόντων που προσφέρουν άμεση σέξι Χολιγουντιανή λάμψη!

Όλα ξεκίνησαν με την εξής ερώτηση, "Υπάρχει προϊόν που μπορεί να προετοιμάζει την επιδερμίδα ώστε να φαίνεται λαμπερή στην κάμερα σε διάστημα μερικών λεπτών;" 

Οι ιδρυτές Shannon και Glenn Dellimore γνώριζαν ότι δεν υπήρχε, έτσι έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν ένα. Σε ελάχιστο χρόνο, η καινοτομία τους έφτασε στα χέρια πολλών makeup professionals, skincare experts και studio executives για παρασκήνια και επαγγελματική χρήση στις βιομηχανίες ψυχαγωγίας, μουσικής, μόδας και βραβείων του Hollywood. 

Μέσα σε μόνο 1 χρόνο πίσω από τις κάμερες, οι έμποροι λιανικής πώλησης το ζητούσαν έτσι η Glamglow άρχισε να πωλείτε στα καταστήματα. Οι συναρπαστικές νέες ιδέες τους και το πάθος τους για καινοτομία οδήγησαν την Shannon και τον Glenn να δημιουργήσουν προϊόντα ομορφιάς που θα χαρίζουν την υπόσχεση που έδωσαν: Άμεση σέξι Χολιγουντιανή λάμψη!

Το 2011, η Glamglow άρχισε να διατίθεται προς πώληση και η απήχησή της μέσα στους επόμενους μήνες υπήρξε εντυπωσιακή. Μέχρι σήμερα, έχει επεκταθεί σε πάνω από 6.500 πολυτελή καταστήματα λιανικής πώλησης, πολυτελή ξενοδοχεία και αεροπορικές εταιρείες σε 86 χώρες.

2010, Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Μερικοί φίλοι μαζεύτηκαν στο σπίτι του Glenn και της Shannon στο Hollywood Hills, όταν ένας ηθοποιός φίλος τους εμπιστεύτηκε ότι  δεν μπορούσε να βρει ένα προϊόν που μπορεί να  που να προετοιμάζει την επιδερμίδα του ώστε να φαίνεται λαμπερή στην κάμερα, να μειώνει αποτελεσματικά τους πόρους, τις ορατές ατέλειες, τις  λεπτές γραμμές και να χαρίζει άμεση, αξιοσημείωτη λάμψη που θα διαρκεί για μέρες. Αυτό έγινε θέμα συζήτησης για τον Glenn και την Shannon και τους άλλους τρείς ηθοποιούς στο σπίτι. Η ετυμηγορία ήταν ομόφωνη - δεν υπήρχε στην αγορά ένα τέτοιο προϊόν περιποίησης.

Με πολλούς διάσημους ηθοποιούς πρόθυμους να γίνονται πάνω τους οι δοκιμές, ο Glenn και η Shannon Dellimore αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το «μαγικό»  προϊόν μόνο για τους ηθοποιούς φίλους τους, όχι για πώληση σε κανέναν, όχι για λιανικό εμπόριο και χωρίς να περιορίζεται από οποιοδήποτε κόστος παραγωγής. Μετά από εντατική έρευνα και με τη βοήθεια χημικού, ο Glenn και η Shannon άρχισαν να παρασκευάζουν το προϊόν στο σπίτι τους και να δίνουν δείγματα στους ηθοποιούς φίλους τους. Μια εβδομάδα αργότερα, όλοι οι φίλοι τους ξετρελάθηκαν με το προϊόν αφού το δοκίμασαν!  Μετά από αυξημένη ζήτηση ο Glenn και η Shannon ξεκίνησαν να πουλούν το μαγικό προϊόν με λάσπη που δεν είχε όνομα σε όλο το Hollywood, για να το χρησιμοποιούν οι ηθοποιοί αλλά και οι makeup artists τους. Μετά από ένα χρόνο, εντυπωσιασμένος από αυτά τα αποτελέσματα ο αντιπρόεδρος μιας σημαντικής εταιρείας λιανικής πώλησης προϊόντων πολυτέλειας, επικοινώνησε μαζί με τον Glenn και την Shannon, δημιουργώντας έτσι τη γέννηση της Glamglow... Αυτή ήταν μόνο η αρχή.

SEXY ΜΑΡΚΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Για πάνω από 6 χρόνια, η Glamglow μεγάλωσε τόσο πολύ που από μια απλή συζήτηση έγινε μια απίστευτα επιτυχημένη ιστορία, κερδίζοντας πάρα πολλά βραβεία ομορφιάς για την γρήγορη δράση και την καινοτόμο θεραπεία πηλού για τις πολυάριθμες ανησυχίες όπως καθαρισμός των πόρων, καθαρισμός προσώπου, ενυδάτωση, αποτοξίνωση, λάμψη, σφριγηλότητα και πολλές άλλες.

Η μοναδική σύνθεση των προϊόντων της Glamglow χρησιμοποιεί την αποκλειστική τεχνολογία TEAOXI, ένα συνδυασμό από πράσινα φύλλα τσαγιού και αντιοξειδωτικά, που περιποιείται την επιδερμίδα και προσφέρει άμεσα αποτελέσματα.

Tags glamglow, Shannon & Glenn Dellimor, beauty, face, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0081 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0339 s // Total time: 0.0421 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X