Η Bobbi Brown γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Κύπρο!


Η Bobbi Brown γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Κύπρο!

Εκεί θα βρίσκεται ο γνωστός Celebrity Makeup Artist, Παναγιώτης Καρακάσης

Η Bobbi Brown γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Κύπρο και σας προσκαλεί στα πρώτα της γενέθλια στις 1 και 2 Ιουνίου στο κατάστημα Beauty Line, στην οδό Στασικράτους για να σας μυήσει στα μυστικά του μακιγιάζ και της περιποίησης της επιδερμίδας.

Εκεί θα βρίσκεται ο γνωστός Celebrity Makeup Artist, Παναγιώτης Καρακάσης, ο οποίος μαζί με τον makeup Artist της Bobbi Brown, Στέλιο Μιχαήλ θα σας δείξουν πώς να δημιουργήσετε το αγαπημένο σας, καλοκαιρινό sun-kissed look, με χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα και ζωηρό χρώμα στα χείλη, με τα νέα Crushed Lip Colors της Bobbi Brown.

Ο Παναγιώτης Καρακάσης μέσα από την πολυετή εμπειρία του από την συνεργασία του με τους μεγαλύτερους τίτλους περιοδικών αλλά και ως Makeup Artist πολλών Celebrities, μοιράζεται μαζί σας συμβουλές και tips για το μακιγιάζ που αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας.

Κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού την Παρασκευή 1 Ιουνίου από τις 10.00 έως τις 19.00 και το Σάββατο 2 Ιουνίου από τις 09.30 έως τις 18.00 στο τηλ. 22 015515.

Κάντε τις beauty αγορές σας και επωφεληθείτε μοναδικά δώρα!

About Bobbi Brown
Η Bobbi Brown δημιουργεί Makeup Looks προσαρμοσμένα στην προσωπικότητα κάθε γυναίκας λαμβάνοντας υπόψη το προσωπικό στυλ, τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις της. Εφοδιάζει τις γυναίκες με τη γνώση και τα προϊόντα που χρειάζονται για να δείχνουν και να αισθάνονται όμορφες, μαθαίνοντας τους πώς να γίνουν οι Makeup Artists του εαυτού τους. Η προστασία και φροντίδα της επιδερμίδας αποτελεί για την Bobbi Brown το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου. Έτσι τα προϊόντα της Bobbi Brown συνδυάζουν όλα τα απαραίτητα φυσικά συστατικά που ενισχύουν την περιποίηση της επιδερμίδας.

Tags bobbi brown, beauty, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3152 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3987 s // Total time: 3.7139 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X