Το ilovestylecom σας μεταφέρει στο γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle!


Το ilovestylecom σας μεταφέρει στο γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle!

Λαμπερές παρουσίες, γαλαζοαίματοι καλεσμένοι και όλο το παρασκήνιο!

Όλα τα βλέμματα και το παγκόσμιο ενδιαφέρον θα είναι στραμμένα το ερχόμενο Σάββατο, 19 Μαϊου, στις 12 το μεσημέρι, στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην εκκλησία Saint George στα ανάκτορα του Windsor, όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του Πρίγκιπα Harry και της εκλεκτής της καρδιάς του, Meghan Markle.

Ο γάμος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, αναμένεται να στοιχίσει πέραν των 2 εκ. ευρώ και τεράστιο είναι το ενδιαφέρον για το ποιοι θα παρευρεθούν, τη διακόσμηση, το νυφικό της Meghan Markle, το μενού για το δείπνο, που όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής θα είναι εμπνευσμένο από τις αγαπημένες γεύσεις του ζευγαριού από την παιδική τους ηλικία.

Οι καλεσμένοι θα αρχίσουν να καταφθάνουν στο κάστρο γύρω στις 9:30 το πρωί, ενώ μέχρι τις 11 π.μ. θα βρίσκονται ήδη στις θέσεις τους στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι η Meghan Markle θα καταφθάσει στο εκκλησάκι και αμέσως θα ξεκινήσει το μυστήριο του γάμου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μπορείτε να παρακολουθήσετε live το γάμο από τις 12-14:15 και από τις 14:30-16:50 από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, ενώ θα υπάρχει και live αναμετάδοση μέσω του SigmaTV.

Το ilovestylecom θα σας μεταφέρει όλα τα highlights του λαμπερού γεγονότος και το Sigmalive θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τι συμβαίνει.

Tags γαμος harry meghan, πρίγκιπας Harry, Meghan Markle, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2272 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3415 s // Total time: 2.5687 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X