Η κυπριακή αποστολή στην Eurovision επέστρεψε στην Κύπρο – Οι πρώτες τους δηλώσεις στο αεροδρόμιο! [βίντεο]


Η κυπριακή αποστολή στην Eurovision επέστρεψε στην Κύπρο – Οι πρώτες τους δηλώσεις στο αεροδρόμιο! [βίντεο]

“Η Ελένη Φουρέιρα έχει ακολουθήσει ένα πρόγραμμα των ειδικών δυνάμεων…”

Η κυπριακή αποστολή του ΡΙΚ, στην Eurovision έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το βράδυ της Κυριακής, 13 Μαϊου και εκεί τους περίμενε η κάμερα της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” και ο δημοσιογράφος, Χάρης Παπαθεοχάρης.

Ο Μιχάλης Μαραθεύτης, γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, είπε χαρακτηριστικά: “Η Ελένη κι εκείνη είναι πολύ χαρούμενη και περήφανη και θα την έχουμε σε λίγες ημέρες στην Κύπρο… ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τη στήριξή του… Εδώ και δύο εβδομάδες έχει ακολουθήσει ένα πρόγραμμα των ειδικών δυνάμεων, όπως το λέω και πραγματικά τη θαυμάζω γιατί ήταν πειθαρχημένη, εξαιρετική επαγγελματίας, καλλιτέχνης, φωτιά επί σκηνής, τα έδωσε όλα…”

Κατόπιν, το λόγο πήρε η Εύη Παπαμιχαήλ, η αρχηγός της κυπριακής αποστολής, λέγοντας: “Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία, πολύ διαφορετική από άλλες χρονιές. Πηγαίναμε στην Πορτογαλία σκεπτόμενοι αν θα περάσουμε στον τελικό και ξαφνικά με την εμφάνιση της Ελένης πάνω στη σκηνή, πήρε φωτιά και έμεινε αναμμένη αυτή η φωτιά μέχρι το βράδυ του τελικού…”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

Tags Ελένη Φουρέιρα, eurovision 2018, κυπριακη αποστολη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5956 s (290 Queries.) // Parse time: 0.4632 s // Total time: 3.0588 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X