Ελένη Φουρέιρα: Ο τρόπος που έμαθε ότι δεν προκρίθηκε η Ελλάδα και πως αντέδρασε


Ελένη Φουρέιρα: Ο τρόπος που έμαθε ότι δεν προκρίθηκε η Ελλάδα  και πως αντέδρασε

Δείτε τι είπε στο βίντεο…

Πρωτόγνωρες στιγμές ζει η Κύπρος μας από χθες καθώς η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να κάνει του Euro fun να παραμιλούν και να χορεύουν στους ρυθμούς του "Fuego".

Διαβάστε επίσης: Γιάννα Τερζή: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Eurovision

Η Κύπρος μας κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, δυστυχώς όμως, η Ελλάδα μαζί με την Γιάννα Τερζή και το τραγούδι «Όνειρό μου» δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν μια θέση στην δεκάδα.

Διαβάστε επίσης: Ο σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα βρίσκεται στο πλευρό της και δείτε τι μάθαμε για την παραμονή του στη Λισαβόνα!

Η Ελένη Φουρέιρα περίγραψε πως έμαθε πως η Ελλάδα δεν θα είναι στο τελικό ενώ φανερά στεναχωρημένη είπε: "Όταν μας ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα, εγώ βγήκα τρίτη, κατευθείαν μας πήραν για να ανέβουμε στη σκηνή. Οπότε τρέχαμε με τα κορίτσια, είμαι πίσω από τη σκηνή και ψάχνω μια οθόνη, ρωτούσα παιδιά η Ελλάδα πέρασε, η Ελλάδα τι έκανε, κοιτούσα την οθόνη και δεν μπορούσα να μετρήσω τις χώρες! Βρήκα έναν κύριο και τον ρώτησα αν η Ελλάδα πέρασε και μου λέει "No", στενοχωρήθηκα πάρα πολύ! Ξέρω πόσο πολύ το ήθελε και εγώ το ήθελα πάρα πολύ! Ήθελα να περάσει η Γιάννα, η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου!" Όσο για την πρόκρισή της είπε: "Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου! Τσίριζα!"
 
Δείτε το βίντεο [20.24]:
 

Tags Ελένη Φουρέιρα, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, eurovision 2018, celebrities, Γιάννα Τερζή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8287 s (233 Queries.) // Parse time: 1.0623 s // Total time: 3.8909 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X