Σε μόλις 14 ημέρες, το δέρμα αποκτά πιο σφριγηλή αίσθηση και πιο ανορθωμένα περιγράμματα προσώπου


Σε μόλις 14 ημέρες, το δέρμα αποκτά πιο σφριγηλή αίσθηση και πιο ανορθωμένα περιγράμματα προσώπου

Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment Acetyl Hexapeptide-8 και το Perfectionist Pro Instant Wrinkle Filler Tri-Polymer Blend

Η νέα Perfectionist Pro συλλογή παρέχει προϊόντα εμπνευσμένα από επαγγελματίες για ταχεία αποτελέσματα, με ισχυρά ενεργά συμπεριλαμβανομένου του ισχυρού, ακριβή πεπτιδίου Ασετυλικό Πεπτίδιο-8!

Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment Acetyl Hexapeptide-8

Αυτή η ταχείας δράσης, εμπνευσμένη από επαγγελματίες περιποίηση παρέχει μια ολιστική προσέγγιση στη σύσφιξη και την ανόρθωση της εμφάνισης του δέρματος, , συμπεριλαμβανομένων τριών καίριων ζωνών – ζυγωματικά, κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού και τις ρινοπαρειακές περιοχές. ΕΙδικά σχεδιασμένο για να παρέχει ταχεία, ορατά αποτελέσματα, στοχεύει στην την ορατή απώλεια ελαστικότητας, σφριγηλότητας, τη χαλάρωση καθώς και στις γραμμές και ρυτίδες με ένα ισχυρό μείγμα συστατικών ανανέωσης συμπεριλαμβανομένου του κύριου Ασετυλικού Πεπτίδιου-8. Σε μόλις μόνο 1 μέρα, το δέρμα είναι πιο ενυδατωμένο και λαμπερό. Μέσα σε 3 ημέρες, το δέρμα  αποκτά λεία, γεμάτη, ανανεωμένη εμφάνιση. Και σε μόλις 14 ημέρες, το δέρμα αποκτά πιο σφριγηλή αίσθηση και πιο ανορθωμένα περιγράμματα προσώπου.

Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα πριν την ενυδατική σας πρωί και νύχτα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό και περιορίστε την έκθεση στον ήλιο όταν το χρησιμοποιείτε.

Perfectionist Pro Instant Wrinkle Filler Tri-Polymer Blend


Βοηθά άμεσα στο γέμισμα των ορατών γραμμών του προσώπου για ένα απίστευτα μαλακό, πιο νεανικό σε εμφάνιση δέρμα.  Αυτή η στοχευμένη περιποίηση , με μια συμπυκνωμένη σύνθεση Tri-Polymer Blend από προηγμένα σφαιρίδια για γέμισμα και blurring optics καθώς επίσης με Υαλουρονικό νάτριο που γεμίζει το δέρμα πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στις ρυτίδες. Δημιουργεί μια ομαλή βάση για μακιγιάζ. Με την πάροδο του χρόνου, βοηθά το δέρμα να ενισχύσει τη φυσική του παραγωγή κολλαγόνου για μια πιο μαλακή, πιο σταθερή και πιο νεανική εμφάνιση.

Χρήση: Εφαρμόστε πρωί και νύχτα, ταμπονάροντας ελαφρά μια μικρή δόστη απευθείας στις γραμμές και ρυτίδες στο μέτωπο, γύρω από την περιοχή των ματιών, μεταξύ των φρυδιών και γύρω από το στόμα μέχρι οι γραμμές να γεμίσουν. Αφήστε να στεγνώσει και ακολουθήστε με την ενυδατική σας. Εφαρμόστε ξανά όποτε χρειαστεί κατά την διάρκεια της μέρας.

Tags Estee Lauder, estee lauder Perfectionist Pro, Perfectionist Pro Instant Wrinkle Filler Tri-Polymer Blend, Perfectionist Pro Rapid Firm + Lift Treatment Acetyl Hexapeptide-8, face, beauty, Anti-Aging, προσωπο, αντιγηρανση, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1432 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3398 s // Total time: 2.4830 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X