Σήμερα η σειρά Hydra Life του Dior έχει ακόμη πιο ενισχυμένη υπογραφή


Σήμερα η σειρά Hydra Life του Dior έχει ακόμη πιο ενισχυμένη υπογραφή

Μια καινοτόμα σειρά ομορφιάς σύγχρονη, μινιμαλιστική και αποτελεσματική

Ο οίκος Dior παρουσιάζει νέα προϊόντα της σειράς Hydra Life που δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο, μια καινοτόμα σειρά ομορφιάς σύγχρονη, μινιμαλιστική και αποτελεσματική. Φυσικά ενεργά συστατικά, μέγιστη απόλαυση! Ένα νέο ενυδατικό πρόγραμμα sorbet και δυο καθαριστικά για φυσικό δέρμα που θα το προτιμάτε γυμνό!

Το πρόγραμμα sorbet
Εμπνευσμένο από την πραγματική ζωή, το νέο πρόγραμμα sorbet προσφέρει στις γυναίκες όλη την κάλυψη που έχει ανάγκη το δέρμα τους καθημερινά. Το κοινό στοιχείο είναι τα εμβληματικά συστατικά των εκχυλισμάτων της σειράς Ηydra Life, Μολόχα και haberlea, τα οποία ενισχύουν την κυκλοφορία του νερού μέσα στο δέρμα και τονώνουν την χλωρίδα του δέρματος, υπεύθυνη για τις φυσικές του άμυνες.

Ενυδάτωση. Διάσωσή μέσα από ενυδάτωση! Ενισχυμένη κρέμα sorbet

Η πολλαπλής χρήσης κρέμα – balm διάσωσης  ανακουφίζει, θρέφει και ενισχύει την υπερβολικά ξηρή, άτονη επιδερμίδα με μια απίστευτα ελαφριά υφή. Το must - have του μέλλοντος για αφυδατωμένο δέρμα… αυτή η καθημερινή, αναγκαία περιποίηση της επιδερμίδας δρα στα χαρακτηριστικά του προσώπου όπως οι εντατικές συνεδρίες γιόγκα στο σώμα – καταπραΰνει, απάλυνε και δυναμώνει. Σαν προστατευτικό κάλυμμα απομονώνει την επιδερμίδα από καθημερινές επιθέσεις (ρύπανση, άγχος, δυσλειτουργίες).

Το βούτυρο μολόχας τρέφει και ενδυναμώνει το δερματικό φράγμα ώστε να κρατά το νερό στα κύτταρα, μεγιστοποιώντας την στεγανότητα του. Το εκχύλισμα χαμομηλιού είναι γνωστό ότι καταπραΰνει τους ερεθισμούς.

Το δέρμα επανεκκινεί το αμυντικό του σύστημα. Η ερυθρότητα μειώνετε ενώ η επιδερμίδα είναι σφριγηλή και λεία. Πιο δυνατή και αναζωογονημένη. Εφαρμόστε καθημερινά για υγιέστερο δέρμα μέρα με την μέρα ή ως μάσκα νυκτός.

Συμβουλές
Άπωσης είναι ριζικά αποτελεσματική σε αφυδατωμένες περιοχές του σώματος (χέρια, αγκώνες, γόνατα….)

Δροσιστική Ενυδάτωση - Sorbet Eye Gel

Αυτό το τζελ ματιών προσφέρει μοναδική φρεσκάδα παγοκύβων1 ανανεώνοντας το περίγραμμα των ματιών σας άμεσα. Ξεχάστε τις σύντομες ή τις μεγάλες βραδιές…η λάμψη ξεκινά από τα μάτια! Η Dior Hydra Life αφιερώνει την ισχυρή περιποίηση της επιδερμίδας σε αυτή, μια εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή που βρίσκεται σε συνεχή κίνηση.

Το αντιφλεγμονώδες cornflower water ανακουφίζει άμεσα τα βλέφαρα και απομακρύνει το πρήξιμο. Πούδρες με μεταλλικά στοιχεία διορθώνουν τους μαύρους κύκλους. Το λάδι abyssinica ως γνωστόν ότι θρέφει, προστατεύει και ενισχύει τις βλεφαρίδες και τα φρύδια.

Το αποκλειστικό κεραμικό απλικατερί προσφέρει το αποτέλεσμα ενός παγόκυβου για την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας του περιγράμματος των ματιών. Η on-the-go συσκευασία του επιτρέπει να το έχετε παντού και πάντα για φρεσκάρισμα.

Τα μάτια αμέσως ανοίγουν. Για ολοκληρωμένη δράση κατά της κούρασης, κάντε μασάζ τα βλέφαρα, τα φρύδια και τους κροτάφους.

Καθαρισμός για κάθε τύπο δέρματος, κάθε εμφάνισης, κάθε μέρα!

Από την στιγμή που η φυσική ομορφιά αρχίζει και τελειώνει με την αφαίρεση μακιγιάζ, η Dior Hydra Life αποκαλύπτει 2 εξίσου εξειδικευμένες, αποτελεσματικές και αισθητηριακές συνθέσεις.

Γαλάκτωμα νέας γενιάς

Micellar Milk, no Rinse Cleanser
Το πρώτο Micellar Milk για να συνδυάσετε την καθαριστική ισχύ των μικκυλίων και το θρεπτικό πλούτο ενός γαλακτώματος. Το ευαίσθητο δέρμα προτιμά το γαλάκτωμα από το Micellar Water, ενώ το λιπαρό και το μικτό δέρμα αγαπούν περισσότερο τα υδατικά προϊόντα. Η Dior Hydra Life σύνδεσε την απαλότητα ενός γαλακτώματος και την απόδοση ενός Micellar Water σε μια σύνθεση. Μια επαναστατική υφή, πλούσια και δροσερή που μεταμορφώνετε από γαλάκτωμα σε νερό κατά την Επαφό με το δέρμα.

Τα φυσικής προέλευσης μικκύλια παγιδεύουν ως και τα πιο επόμενα σωματίδια μακιγιάζ. Οι πρωτεΐνες από γάλα ρυζιού βοηθούν στην πρόληψη κατά των διατροφικών ελλείψεων του δέρματος, διεγείρουν και εξισορροπούν των χλωρίδα του δέρματος που επηρεάζεται από τον καθαρισμό. Για όλα τα δέρατα, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα. Ιδανικό για πρόσωπο και τα μάτια. Το δέρμα είναι ελαστικό και φρέσκο. Βάθια θρέψη χωρίς λιπαρότητα.

3 σε 1 αφαίρεση μακιγιάζ. Τριπλής δράσης αφαίρεση μακιγιάζ. Καθαρισμός, καταπράυνση, τελειότητα.

Στοχευόμενη Αποτελεσματικότητα
Προϊόν 2 φάσεων, που αφαιρεί το πιο επίμονο μακιγιάζ ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου.

Για τις γυναικάς που αγαπούν το μακιγιάζ – ακόμα και όταν είναι εξεζητημένο η μακράς διαρκείας - αλλά που σέβονται το δέρμα τους και θέλουν να είναι υγιές, η Dior Hydra Life έχει δημιουργήσει ένα εντατικής περιποίησης, καθαριστικό συμπύκνωμα που προφέρει 3 ισχυρές δράσεις με κάθε εφαρμογή: εξαλείφει αποτελεσματικά το μακιγιάζ, ακόμη και το αδιάβροχο, ανανεώνει το περίγραμμα των ματιών, ενώ ταυτόχρονα ομορφαίνει τις βλεφαρίδες.

Το εκχύλισμα Lily βοηθά τις βλεφαρίδες να δείχνου πιο όμορφες, μέρα με την μέρα. Ένα συστατικό με βάση την γλυκόριζα καταπραΰνει το περίγραμμα των ματιών. Ένα καθαριστικό σύμπλεγμα εξαλείφει όλα τα ίχνη μακιγιάζ.

Ανακινήστε, εφαρμόστε. Μόλις αναμειχθούν οι δυο ενεργές φάσεις εξαλείφουν όλα τα ίχνη μακιγιάζ από τα μάτια και τα φρύδια με ένα σκούπισμα.

Tags dior, DIOR HYDRA LIFE, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5325 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3672 s // Total time: 2.8997 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X