Δώρος Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Αποχώρησαν από το παιχνίδι και εκείνη ετοίμασε βαλίτσες για Κύπρο


Δώρος Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Αποχώρησαν από το παιχνίδι και εκείνη ετοίμασε βαλίτσες για Κύπρο

Μάθετε όλο το παρασκήνιο…

Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης αποχώρησαν από το παιχνίδι εδώ και μέρες. Όπως γράφει ο Νάσος Γουμενίδης μέσα από το προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr, η απόφαση του ζευγαριού να φύγει από το παιχνίδι πάρθηκε μετά από τον τσακωμό που είχε ο Κύπριος παίκτης μαζί με τον Σωκράτη.

Διαβάστε επίσης: Δώρος Παναγίδης – Αθηνά Χρυσαντίδου: Τέλος στη σχέση τους!

Σύμφωνα με κάποιες πηγές του δημοσιογράφου, τόσο η Αθηνά όσο και ο Δώρος αποχώρησαν από το παιχνίδι μαζί… όταν ο εκείνος μίλησε υποτιμητικά στον Σωκράτη λέγοντας του ότι "είναι πολύ καλός ηθοποιός. Τόσο καλός που πάει για Όσκαρ".

Διαβάστε επίσης: Οι δυο κούκλοι νέοι παίκτες προκάλεσαν πανικό στο σπίτι του "Power of Love"! Ποια η σχέση του ενός με τον Κύπριο, Δώρο Παναγίδη;

Η συνέχεια ήταν καυτή. Ο Ζάρλας πήρε το μέρος του Σωκράτη, ο οποίος με την σειρά του σήκωσε το γάντι στον Δώρο και έγινε τσαμπουκάς. Το σκηνικό αυτό δεν γνωρίζουμε αν θα το δούμε στις οθόνες μας. Το ζευγάρι πήρε τις βαλίτσες τους και αποχώρησαν.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Αθηνά απολαμβάνει τις βόλτες της στην Αθήνα ενώ χθες την εντόπισαν στο αεροδρόμιο να "πετάει" για την Λάρνακα προκειμένου να βρει τον αγαπημένο της.

Δείτε τις φωτογραφίες:


 

Tags δωρος παναγίδης, αθηνα χρυσαντίδου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1857 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2426 s // Total time: 2.4283 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X