Οι πρώτες δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά τον ερχομό του γιου της! [βίντεο]


Οι πρώτες δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά τον ερχομό του γιου της! [βίντεο]

“Είχα ταλαιπωρηθεί από τους πόνους”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από το πρωί της Παρασκευής, 27 Απριλίου, έχει στην αγκαλιά της τον τρίτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Η παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας, 30 Απριλίου, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή της, περιγράφοντας τα συναισθήματά της, για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρώτη ολόσωμη εικόνα της τρεις ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της!

“Το μόνο στοιχείο του δικού μου DNA που περνάει στα παιδιά της οικογένειας είναι πως βγαίνουν με αλογοουρά. Είναι τρεις κλώνοι του Θέμη Σοφού με μαλλιά Σταματίνας. Αφού είδε τον γιο του ο Θέμης πήγε και κουρεύτηκε λίγο για να μοιάζουν ακόμη περισσότερο. Τον γιο τον ήθελα Θεμάκο.

Αυτή τη φορά πόνεσα λίγο περισσότερο γιατί ήταν τρίτη καισαρική. Είχα ταλαιπωρηθεί και το προηγούμενο βράδυ με πόνους. Οπότε η πρώτη ημέρα ήταν λίγο πιο δύσκολη. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία και η χαρά που το ξεχνάς. Είναι ο Γιάννης μας. Γιάννη τον φωνάζουμε, όπως ο πεθερός μου πιστεύω αν ζούσε θα ήταν πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος”, είπε χαρακτηριστικά. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweeklygr:

Tags σταματινα τσιμτσιλη, Θέμης Σοφός, showbiz κύπρος, gossip, γιος, γεννηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9009 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3828 s // Total time: 2.2837 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X