Επώνυμη Ελληνίδα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!


Επώνυμη Ελληνίδα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Αποκάλυψε λεπτομέρειες για το γάμο της!

Πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, η οποία σε λίγο καιρό αναμένεται να παντρευτεί με τον αγαπημένο της.

Ο λόγος για τη Λένα Παπαληγούρα και τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άκη Πάντο, με τον οποίο ήδη συγκατοικεί.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στη Real Life, μίλησε για την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και τα σχέδια για τον γάμο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ναι, την έκανε σε ένα μικρό ταξίδι στο Μιλάνο. Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα βρούμε µια ευκαιρία να αποδράσουµε για λίγες ημέρες στο Μιλάνο που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε µια ρομαντική πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενο και η έκπληξή µου ήταν μεγάλη. Ήταν σαν παραμύθι, ειδικά, δε, καθώς ήμασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη. Μένουµε µαζί εδώ και καιρό τρέχουμε κι οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε µια άκρη του μυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε.

Καλοκαίρι δεν µπορούµε λόγω της µεγάλης περιοδείας που θα κάνω µε την "Ηλέκτρα". Ή φθινόπωρο ή χειµώνα πάντως σίγουρα µέσα στο 2018, όταν βρούµε χρόνο. Ακόµα ψάχνουµε προσφορές, συζητάµε αν θα γίνει εδώ ή σε κάποιο νησί. Είµαστε πάρα πολύ χαρούµενοι, αλλά για την ώρα δεν έχουµε κλείσει λεπτοµέρειες”.

Όσον αφορά στο ποιοι θα είναι οι κουμπάροι τους, είπε χαρακτηριστικά: “Η καλή συνάδελφος και αγαπημένη μου φίλη Ιωάννα Παππά με τον σύντροφό της, αδερφό του Άκη, Κώστα, θα είναι οι κουμπάροι μας”.

Tags λενα παπαληγούρα, Γαμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5567 s (232 Queries.) // Parse time: 0.6881 s // Total time: 3.2448 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X