Επώνυμη Κύπρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με τρεις υπέροχες τούρτες! [εικόνες & βίντεο]


Επώνυμη Κύπρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με τρεις υπέροχες τούρτες! [εικόνες & βίντεο]

Στο πλευρό της ο σύντροφός της – Ποιοι άλλοι βρέθηκαν εκεί;

Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής, 27 Απριλίου, η πανέμορφη ηθοποιός με καταγωγή από το νησί μας, Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία έγινε 31 ετών.

Η ηθοποιός, γιόρτασε τη ξεχωριστή για εκείνην ημέρα σε μαγαζί της Αθήνας, με τους αγαπημένους της ανθρώπους. Ανάμεσα σε αυτούς, βεβαίως, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο σύντροφός της, Κωστής Μαραβέγιας και οι πολύ καλοί της φίλοι, Μάνος Γαβράς, Κατρίνα Τσάνταλη, Σπύρος Σαμοϊλης, Ευγενία Σαμαρά με το σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη κα.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό! Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Τρυφερά τετ α τετ στο after party των 13ων Βραβείων "Madame Figaro" Γυναίκες της Χρονιάς

Η Σωτηροπούλου, έσβησε όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις τούρτες υπερπαραγωγή, που τις είχαν φέρει οι φίλοι της και η κάθε μία αντιπροσώπευε μία πτυχή της προσωπικότητας και της καθημερινότητάς της.

Τις εντυπώσεις “έκλεψε” η διώροφη τούρτα όπου σε αυτή αναγράφονταν στίχοι από το τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια “Ο Φάρος”, γεγονός που ενθουσίασε πολύ την εορτάζουσα.

“Εγώ τα έχω όλα. Είμαι πλούσια . Με τόσους αγαπημένους γύρω μου . Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ. Η αγάπη είναι πάντα πάνω απ’ όλα”, έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε πιο κάτω κάποια στιγμιότυπα που εντοπίσαμε στα social media.

Tags τονια σωτηροπουλου, γενεθλια, τούρτες, κωστης μαραβεγιας, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5764 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2658 s // Total time: 3.8422 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X