"Ένα Zanax την ημέρα"


"Ένα Zanax την ημέρα"

Διαβάστε αναλυτικά 

Η ελεύθερη ομάδα του θεάτρου “Αντίσκηνο” , παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία “Ένα Ζάναξ την Ημέρα” δίνοντας έτσι μια γεύση από πραγματικό "πονοκέφαλο"! Η παράσταση ξεφεύγει από τα στερεότυπα του κλασσικού θεάτρου καθώς πρόκειται για το λεγόμενο "bar theatre" με διαδραστικό χαρακτήρα έχοντας επίσης στοιχεία stand up comedy και επιθεώρησης.

Η υπόθεση της παράστασης εστιάζει στην κατάσταση της Κύπρου του 2018, όπου η ανάγκη για την φυσική και πνευματική επιβίωση, οδηγεί μία γριά να θέλει μίζα, έναν απελπισμένο πρόσφυγα να κάνει αεροπειρατεία, έναν Μπόρατ να αγαπήσει, έναν αστυνομικό να εκτονωθεί, έναν Ελαμίτη επίσης να αγαπήσει και τον αρχιεπίσκοπο επιτέλους να θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και την πολιτεία! Αυτά και άλλα πολλά πίνοντας όλοι Ζάναξ, ώστε να αντέξουν όλες οι προσωπικότητες τους έντονους ρόλους, τις εναλλαγές των παραστάσεων και την κωμικοτραγική έκβαση της κάθε ιστορίας.

Πρόκειται για διάφορα “νούμερα” - σκετσάκια τα οποία μέσα από το γέλιο έρχονται να χαρίσουν μιάμιση ώρα χαλάρωσης και διασκέδασης. Μια αεροπειρατεία θα φέρει το κοινό - επιβάτες - αντιμέτωπο με τα γεγονότα τα οποία πρέπει να δει με “κωμική σοβαρότητα”. Μια οικογένεια σε παραλία της Κύπρου θα συναντήσει τον γνωστό Μπόρατ. Μια γριά από την γειτονιά θα εισβάλει στην παράσταση και θα επέμβει η Μ.Μ.Α.Δ για να την απομακρύνει ενώ στην αθλητική εκπομπή εισβάλει ο Αρχιεπίσκοπος για να βρει λύση για την Ομόνοια.

Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Χάρης Κκολός, Μαρίνος Χατζηνασιλείου, Πέτρος Φιλίππου, Γιώτα Κρός, Ξένια Κωνσταντινίδου, Μαριαλένα Παπαδοπούλου.

Το "΄Ενα Ζάναξ την ημέρα" είναι ένα έργο με πρωτότυπο σενάριο και άρτια σκηνοθεσία από τους ταλαντούχους Χάρη Κκολό και Μαρίνο Χατζηβασιλείου.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο Ασμάτειον live στις 27 Απριλίου. Οι παρατάσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Μαΐου ενώ όλο τον Ιούνιο και Ιούλιο το θέατρο “Αντίσκηνο” θα κάνει τις παραστάσεις στις ακτές του Ladys Mile στην Λεμεσό.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο λοιπόν στις 20:30, τα βράδια στην πρωτεύουσα υπόσχονται απεριόριστο γέλιο, ενέργεια και καλή διάθεση με την τρελλοπαρέα του θεάτρου "Αντίσκηνο".

Η είσοδος θα είναι 13 ευρώ και θα επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18.

Για κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 700 770 71

Χορηγός Επικοινωνίας: SUPER FM
 

Tags super fm, Θεατρο, ενα ζαναξ την ημερα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 5.7334 s (229 Queries.) // Parse time: 0.4752 s // Total time: 6.2086 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X