Κι άλλη παίκτρια του "Survivor" χώρισε λίγο πριν να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας


Κι άλλη παίκτρια του "Survivor" χώρισε λίγο πριν να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας

Για ποιαν πρόκειται;

Μετά τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη λίγο πριν το γάμο άλλη μια παίκτρια του "Survivor 2" χώρισε μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης ενώ θα ανέβαινε κι αυτή τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε επίσης: Πλάνταξε στο κλάμα η Ντάρια όταν διάβασε τον μήνυμα του συντρόφου της!

Ο λόγος για την Κατερίνα Χαλικιά, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον Φώτη Γιαννιώτη, ο οποίος ήταν ο μόνος άντρας που παρουσίασε δημόσια μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Παταβούκα. Η Κατερίνα θεώρησε ότι είχε βρει τον έρωτα, όμως ο χρόνος ήταν καθοριστικός για το ζευγάρι αφού έδωσαν τέλος στην σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Χαλικιά: Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά έχασε στο "Survivor"

Μάλιστα η πρώην παίκτρια του "Survivor 2" μίλησε αποκλειστικά στο youweekly.gr για τον χωρισμός της και αποκάλυψε: "Κοίτα, με τον Φώτη χωρίσαμε, όμως έχουμε άριστες σχέσεις και δεν αποκλείω την επανασύνδεση γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή!", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: "Η δημοσιότητα δεν είναι κριτήριο στην σχέση μου! Απλώς έτυχε! Εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλός άνθρωπος κάποιος όχι απαραίτητα επώνυμος!".

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο site όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται να τους δούμε μαζί! Προς το παρόν οι δρόμοι που ακολούθησαν είναι διαφορετικοί!

Tags κατερινα χαλικια, survivor 2, survivor 2018, showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4064 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4422 s // Total time: 2.8487 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X