Η Sarah Jessica Parker υπογράφει την πρώτη της νυφική συλλογή


Η Sarah Jessica Parker υπογράφει την πρώτη της νυφική συλλογή

Δείτε την \"SJP by Sarah Jessica Parker Bridal\" κολεξιόν της…

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Sarah Jessica Parker κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με παπούτσια. Πλέον η στιλάτη ηθοποιός έχει επεκταθεί στο σχεδιασμό φορεμάτων και αξεσουάρ ενώ στην λίστα έρχεται να προστεθεί και μια νυφική κολεξιόν σε συνεργασία με το Glit.

Όλοι θυμόμαστε την Sarah Jessica Parker ως Carrie ντυμένη στα λευκά με μια extravagant δημιουργία της Vivienne Westwood στην ταινία "Sex and the City" ωστόσο η νυφική συλλογή που θα φέρει την υπογραφή της απέχει πολύ από εκείνο το νυφικό. Η ίδια στο γάμο της το 1997 είχε επιλέξει να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα όποτε το γεγονός ότι η  συλλογή που υπογράφει δεν περιέχει κλασσικά νυφικά δεν μας κάνει εντύπωση. Όπως δήλωσε η ίδια στην WWD η bridal συλλογή της απευθύνονται σε μοντέρνες και αντισυμβατικές γυναίκες.

Η συλλογή η όποια τιτλοφορείται "SJP by Sarah Jessica Parker Bridal" περιλαμβάνει κομμάτια όπως φορέματα με ανοιχτή πλάτη και στολισμένα με φιόγκο, jumpsuit με κεντημένα λουλούδια και maxi φούστες.

Οι τιμές αρχίζουν από τα 240 ευρώ και φτάνουν περίπου τις δύο χιλιάδες. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της συλλογής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Tags sarah jessica parker, fashion, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.9946 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5325 s // Total time: 4.5270 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X