Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλά για τη συμμετοχή της στο "Survivor 2" και απαντά εάν μετάνιωσε που έλαβε μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης!


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλά για τη συμμετοχή της στο "Survivor 2" και απαντά εάν μετάνιωσε που έλαβε μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης!

Τι λέει για τα αρνητικά δημοσιεύματα;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει στην κάμερα του ilovestyle για τη συμμετοχή της στο "Survivor 2" δηλώνοντας πως αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι επιβίωση καρμικά, διαισθητικά, δεν το σκέφτηκε πάρα πολύ και πρόσθεσε… "Θεωρώ πως καλά έκανα και πήγα και θα το ξανάκανα".

Διαβάστε επίσης: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για την επιστροφή της στην τηλεόραση! [βίντεο]

Διαβάστε επίσης: H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει πρώτη φορά για το περιστατικό που συνέβη και την έκανε να πάει στο "Survivor" αλλά και για τα χρήματα που πήρε

Όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για εκείνη, η παρουσιάστρια είπε: "Μου αρέσει να κοιτάω το σήμερα και το αύριο, δεν θέλω να ξαναγυρίσω στο χθες. Για κανένα δεν είναι ευχάριστο να διαβάζει αρνητικά πράγματα που αφορούν είτε αυτόν είτε την οικογένεια του. Παρ’ όλα αυτά βασική αρχή μου (και στο παιχνίδι) είναι πάμε παρακάτω, οπότε πάμε παρακάτω".

Δείτε τα βίντεο:


 

Tags κωνσταντίνα σπυροπούλου, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, survivor 2, διασημοι, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3217 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3265 s // Total time: 2.6482 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X