Ελεονώρα Μελέτη: Το πρώτο της μήνυμα μέσα από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κορούλας της!


Ελεονώρα Μελέτη: Το πρώτο της μήνυμα μέσα από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κορούλας της!

Λίγη ώρα πριν πάρει εξιτήριο!

Εξιτήριο πήρε η Ελεονώρα Μελέτη πριν από μερικές ώρες, από το μαιευτήριο, όπου έφερε στον κόσμο την Παρασκευή, 13 Απριλίου, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Η παρουσιάστρια, λίγο πριν φύγει από την κλινική, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου σε βίντεο, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, όλα τα δωράκια και τα μπαλόνια που έλαβε.

Διαβάστε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Σε ποιον μοιάζει η νεογέννητη κόρη τους;

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Και κάπως έτσι, μετά από πολλά ροζ λουλούδια, μπαλόνια, δώρα κ άπειρες ευχές, ξεκινάμε για το σπίτι! Αφήνουμε πίσω έναν χώρο στον οποίο ο άντρας μου Θοδωρής, κ εγώ ζήσαμε ο, τι πιο δυνατό... θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Ιασω για όλη τη φροντίδα αυτές τις πρώτες μέρες της νέας μας ζωής, τον γιατρό μας κο Νικόλαο Στρατακη, που μας συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι κ έφερε στον κόσμο με ασφάλεια το μωράκι μας , τη μαία μου Κα Γωγώ Μίχου για τις πολύτιμες γνώσεις που με όρεξη μοιράστηκε μαζί μας, αλλά κ όλο το ευγενικό , χαμογελαστό κ πάντα πρόθυμο προσωπικό του Νοσηλευτικού ορόφου Ιασω με επικεφαλής την κα Μαρία Λουλακη που μας μύησε στον νέο μας ρόλο. Κ τέλος Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εκείνους, αλλά σε όλους εσάς που χαρήκατε με τη χαρά μας κ καλωσορίσατε με τις ευχές σας κ όχι μόνο , την μικρή μας στη ζωή... μας γεμίσατε με πολλή χαρά...

 

A post shared by Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) on

Tags Ελεονώρα Μελέτη, γεννηση, κόρη, μαιευτήριο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5600 s (227 Queries.) // Parse time: 0.8745 s // Total time: 3.4346 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X