Essential Energy: Η νέα συλλογή της Shiseido που είναι βασισμένη στην τεχνολογία της Νευροεπιστήμης


Essential Energy: Η νέα συλλογή της Shiseido που είναι βασισμένη στην τεχνολογία της Νευροεπιστήμης

Ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δέρματος που έχει υποστεί υπερβολικό στρες και έχει διαταραχθεί από το περιβάλλον του

Η Shiseido βασίστηκε στην τεχνολογία της Νευροεπιστήμης και παρουσιάζει μια νέα σειρά περιποίησης προσώπου, την Essential Energy που ενυδατώνει και ενεργοποιεί την επιδερμίδα απεικονίζοντας τις απίστευτες δυνατότητες αυτού του νέου τομέα στα καλλυντικά.

Η σειρά Essential Energy ενσωματώνει την Νευροεπιστήμη στην καρδιά της καλλυντικής περιποίησης του δέρματος, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του δέρματος που έχει υποστεί υπερβολικό στρες και έχει διαταραχθεί από το περιβάλλον του.

Ειδικά αφιερωμένη στις γυναίκες που διανύουν τη δεκαετία των 30, που δραστηριοποιούνται έντονα και είναι υπερβολικά εκτεθειμένες σε περιβαλλοντικές επιθέσεις, η Essential Energy συνδυάζει την ReNeuraTechnology με μία επιλογή φυτικών συστατικών υψηλής τεχνολογίας, σε μία σειρά από 3 προϊόντα καθημερινής περιποίησης που διεγείρουν τους δερματικούς αισθητήρες για να βελτιώσουν την αντίσταση του δέρματος στις εξωτερικές επιθέσεις.

Έχοντας χάσει την πλήρη ικανότητά του να λαμβάνει πληροφορίες και να διακρίνει τις φυσικές ανάγκες του, το σχεδόν αδρανές δέρμα βρίσκει και πάλι την απαραίτητη ενέργεια για να ενεργοποιηθεί.

Αναζωογονεί τους αμυντικούς μηχανισμούς κατά των εξωτερικών επιθέσεων, καθώς και τους μηχανισμούς δεκτικότητας θετικών μηνυμάτων, όπως είναι τα συστατικά των προϊόντων περιποίησης.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ:

Ένα προιόν σε υφή gel, ένα σε κρεμώδη και ένα κρεμώδους υφής με αντηλιακό δείκτη προστασίας, που διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, χαρίζοντάς του λάμψη και δραστηριοποιώντας ξανά τα επίπεδα ενέργειάς του.

MOISTURIZING CREAM

Πολυτελές κρέμα ημέρας που απευθύνεται στο κανονικό προς ξηρό τύπο επιδερμίδας, έχει ταυτόχρονα λεπτή υφή ενώ χαρίζει εκπληκτικά άνετη αίσθηση.

MOISTURIZING GEL CREAM


Ένα δροσερό και λεπτής υφής προϊόν, που απευθύνεται στο μεικτό προς λιπαρό τύπο επιδερμίδας και γίνεται ένα με την επιδερμίδα σαν να είναι αόρατο.

DAY CREAM  SPF20


Η πρώτη κρέμα ημέρας με ολοκληρωμένη προστασία από τις ακτίνες UV που απευθύνεται στον κανονικό προς ξηρό τύπο επιδερμίδας, έχει ταυτόχρονα λεπτή υφή ενώ χαρίζει εκπληκτικά άνετη αίσθηση.

ΧΡΗΣΗ: Και τα 3 προϊόντα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις το πρωί και το βράδυ ως το τελευταίο βήμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Κατά την εφαρμογή, η επιδερμίδα δείχνει σφριγηλή, απαλή, και λαμπερή, σαν να έχει πλημμυρίσει ενέργεια.


 

Tags ESSENTIAL ENERGY, Shiseido, SHISEIDO Essential Energy, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4616 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3565 s // Total time: 3.8181 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X