Κικίλιας – Μπαλατσινού: Ο ρόλος που έπαιξε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο χωρισμό τους!


Κικίλιας – Μπαλατσινού: Ο ρόλος που έπαιξε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο χωρισμό τους!

Όλο το ρεπορτάζ!

Αρκετά έχουν γραφτεί και ακουστεί όσον αφορά στο χωρισμό του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να αναφερθούν ανοιχτά στις αιτίες που οδηγήθηκαν σε μία τέτοια απόφαση για τη σχέση τους.

Το περιοδικό “Down Town” παρουσίασε εκτενές ρεπορτάζ, όσον αφορά στις αιτίες του χωρισμού και ανάμεσα σε αυτές αναφέρεται και ο ρόλος που διαδραμάτισε ο πρώην σύζυγος της Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Τζένη Μπαλατσινού: Με ποιον επώνυμο Έλληνα την "τσάκωσαν" στο κέντρο της Αθήνας λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της

“Είναι γνωστό ότι η τελευταία επιχειρηματική δραστηριότητα του Πέτρου είναι ένα μαγαζί με σάντουιτς στην οδό Καψάλη, στο Κολωνάκι. Η νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα, αλλά και για να είναι κοντά στον Μάξιμο, τον έκανε να σκεφτεί να μετακομίσει κι εκείνος στο κέντρο. Όμως, το διαμέρισμα που νοίκιασε δεν ήταν απλώς στο κέντρο, ήταν πολύ κοντά, σχεδόν απέναντι από το διαμέρισμα που έμενε ο Βασίλης με τη Τζένη. Αυτό το γεγονός μόνο αμηχανία προκάλεσε, κάνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση τους πιο γκρίζα από όσο η Τζένη ήλπιζε. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με φίλους της, την έκανε να νιώθει θολά και ακαθόριστα εγκλωβισμένη από την τόσο κοντινή παρουσία του πρώην συζύγου της. Το ίδιο ένιωθε και ο Βασίλης, που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον νέο του γείτονα.

Διαβάστε επίσης: Βασίλης Κικίλιας: Τα πρώτα του λόγια μετά το χωρισμό από την Τζένη Μπαλατσινού

Μάλιστα, κάποιες φήμες για επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού είναι εντελώς ψευδείς, μιας και άνθρωπος από το περιβάλλον της Τζένης μας τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς οι σχέσεις της Τζένης και του Πέτρου παραμένουν τυπικές και υφίστανται λόγω των παιδιών και κυρίως λόγω του Μάξιμου. Ναι, η μετακόμιση του Πέτρου απέναντι τους είχε το δικό της μερίδιο στις αιτίες που προκάλεσαν αναταράξεις στη σχέση”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το peoplegreececom:

Tags βασιλης κικιλιας, τζενη μπαλατσινου, χωρισμος, πετρος κωστοπουλος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4580 s (227 Queries.) // Parse time: 0.9328 s // Total time: 3.3908 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X