Μπλεξίματα με την αστυνομία για την Ελένη Μενεγάκη για post της στο instagram!


Μπλεξίματα με την αστυνομία για την Ελένη Μενεγάκη για post της στο instagram!

Οι πυροβολισμοί και η προανάκριση!

Προανάκριση για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται σε video που ανέβασε η κα Ελένη Μενεγάκη στα social media, από την παραμονή της στην Κρήτη, διατάχθηκε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας Πατρίς!

Όπως διαβάζουμε λοιπόν, η εντυπωσιακή παρουσία της "ωραίας Ελένης" φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για να καλύψει τον ήχο από τους απανωτούς πυροβολισμούς που συνόδευαν τις μαντινάδες – ύμνους που επιτόπου (έτσι είθισται) "γράφτηκαν" και "μελοποιήθηκαν" για την εξωτερική της εμφάνιση, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη κ. Κ. Λαγουδάκης να ζητήσει κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τις απαιτήσεις που έχουν τα παιδιά της και πως τις αντιμετωπίζει!

Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του video που η κα Μενεγάκη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είδαν χιλιάδες "ακόλουθοί" της, προφανώς χωρίς να γνωρίζει το τι θα ακολουθήσει αναφορικά με την αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα αναλάβουν τη διερεύνηση της υπόθεσης θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η κα Μενεγάκη, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητά τους, η ημέρα και ο χρόνος που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί. Αφού βρεθούν, ορισμένοι μάλιστα είναι γνωστοί, θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αν και δε φαίνονται στο σχετικό βίντεο ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς. Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν και θα ερωτηθούν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και η κα Μενεγάκη, αλλά και ο σύζυγός της κ. Παντζόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πόσο μεγάλωσε η Μαρίνα! [εικόνα]

Στο σχετικό video, το οποίο είδαν χιλιάδες άτομα τόσο από το λογαριασμό της γνωστής παρουσιάστριας  στο twitter όσο και από την αναπαραγωγή του σε δημοσιογραφικά portal, ακούγονται μετά τις μαντινάδες, πέντε τουλάχιστον άσκοποι πυροβολισμοί, ενώ στο άκουσμά τους, αντιλαμβάνεται κανείς την έκπληξη της παρουσιάστριας, ενδεχομένως δυσάρεστη, για τη χρήση των όπλων.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της εφημερίδας με τον κ. Λαγουδάκη, ο ίδιος είπε ότι διέταξε προανάκριση για την υπόθεση, την οποία και ανέθεσε σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου. Όπως είπε ο κ.Λαγουδάκης, "το μέρος όπου φαίνεται στο σχετικό βίντεο είναι πιθανότατα στην περιοχή του Ατσιπόπουλου, ενώ ορισμένοι από τους παριστάμενους είναι γνωστά άτομα στην περιοχή και δεν θα είναι δύσκολο να εντοπιστούν και να κληθούν για να καταθέσουν".

Η Αστυνομία, όπως λέει ο κ. Λαγουδάκης, θα ζητήσει το βίντεο που ανέβασε η κα Μενεγάκη στο πλαίσιο της αστυνομικής διαδικασίας που διατάχθηκε. Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι έγινε μία πρώτη έρευνα και βρέθηκαν κάποιοι κάλυκες από 9άρι. Προσήχθη ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος, ο οποίος δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ ο ίδιος είπε ότι δεν γνωρίζει ποιος έριχνε στον αέρα.

A post shared by @elenimenegaki on

Πηγή: patris.gr

Tags ελενη μενεγακη, Κρητη, πασχα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1257 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2467 s // Total time: 2.3724 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X