Arcancil Paris: Τέσσερα προϊόντα για εντυπωσιακό μακιγιάζ!


Arcancil Paris: Τέσσερα προϊόντα για εντυπωσιακό μακιγιάζ!

Ακολουθήστε βήμα βήμα για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα

Η Arcancil Paris παρουσιάζει τέσσερα προϊόντα για ένα μακιγιάζ που θα κλέψει τις εντυπώσεις! 

Unreal Contour Duo Sculpting & Strobing Powder Duo - Long Lasting

Ένα δίδυμο ειδικά σχεδιασμένο για φωτοσκιάσεις το οποίο περιέχει 2 διαφορετικές σκόνες για να αναδείξει τα φυσικά σας χαρακτηριστικά: Η σκούρα ματ σκιά σμιλεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου επιτρεποντάς σου να απαλύνεις τα χαρακτηριστικά και να δημιουργήσεις βάθος στο πρόσωπο όπου χρειάζεται. Η ιριδίζουσα σκιά φωτισμού χάρη στην υψηλή συγκέντρωση μαργαριταριών φωτίζει το πρόσωπο.

Mat Perfect Liquid Concealer, Full Coverage, Velvet Touch – Water Resistant

Κάλυψη μαύρων κύκλων, ερυθρότητα, κηλίδες και ατέλειες σε ένα βήμα με την πλήρη κάλυψη του Mat Perfect υγρού concealer! Υγρό και κρεμώδες, το Mat Perfect συνδυάζεται τέλεια στο δέρμα για μια εγγυημένη άψογη επιδερμίδα. Μεγάλη διάρκεια ζωής, το φινίρισμα παραμένει χαραγμένο και ομοιόμορφο σε κάθε περίπτωση.

Ideal Sourcils Eyebrow Pencil

Βήμα 1
Μια μεγάλη και ολοκληρωμένη σειρά αποχρώσεων μολυβιών που καλύπτουν όλους τους τόνους των φρυδιών. Η Ideal Sourcils με το βουρτσάκι που έχει στο καπάκι χτενίζει και στην συνέχεια σχηματίζει και γεμίζει τα κενά του φρυδιού με φυσικές αποχρώσεις. Δερματολογικά ελεγμένο. 

Sourcilmatic Powdery Finish Brow Mascara – Water Resistant


Βήμα 2
Η πρώτη μάσκαρα φρυδιών για σμιλευμένα φρύδια και ένταση  στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σας. Αποτελείται από μια χρωματισμένη κρεμώδη φόρμουλα, το SOURCILMATIC παρέχει ένα powdery  φυσικό φινίρισμα. Η βελούδινη βούρτσα του επιτρέπει την υψηλή ακρίβεια και αναδιαμορφώνει τα φρύδια σε ένα μόνο βήμα. Στεγνώνει γρήγορα, χωρίς μεταφορά, ανθεκτικό στο νερό, διάρκεια 12 ωρών. Δερματολογικά ελεγμένο. 

Tags Ομορφια, Μακιγιαζ, προσωπο, face, makeup, make-up, beauty, arcancil paris


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9840 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3435 s // Total time: 3.3275 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X