Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τα κιλά της!


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για τα κιλά της!

“Έφτασα στο χείλος του γκρεμού”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία άκουσε πολλά σχόλια κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο “Survivor 2”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και συγκεκριμένα για το βάρος της, μίλησε μεταξύ άλλων για αυτά σε συνέντευξή της, στο Thema People.

“Μου είχαν κάνει προτάσεις για πολλά reality αυτή τη σεζόν. Με τιμάει αυτό και χαίρομαι γιατί πέρναγα δύσκολα μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου με τον Alpha. Αλλά πάντα κάτι γινόταν και χάλαγε το πράγμα.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Που θα κάνει την πρώτη εμφάνισή της στην Κύπρο

Έκανα κι εγώ πίσω σε κάποιες προτάσεις. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα. Κάτι με κράταγε. Οι φίλοι μου συνηθίζουν να μου λένε ότι πάντα όταν φτάνω στο χείλος του γκρεμού υπάρχει ένα αόρατο χέρι που με σώζει. Δεν ξέρω γιατί είπα όχι σε όλα αυτά. Τρεις προτάσεις απέρριψα. Με όλο το κόστος να μείνω εκτός, να μην έχω δουλειά.

Είχα βρει διέξοδο στο πανεπιστήμιο. Ξανάνοιξα έναν άλλον ορίζοντα για μένα. Το είχα πολλή ανάγκη να επικοινωνήσω με άλλους ανθρώπους και να διαβάσω. Είχα παχύνει αρκετά. Δεν πρόσεχα τόσο όσο την περίοδο που ήμουν στην τηλεόραση. Έτρωγα και το απολάμβανα. Ταξίδεψα πολύ, κανόνιζα με τους φίλους μου τι θα κάνουμε τα σαββατοκύριακα. Προηγουμένως δεν υπήρχαν σαββατοκύριακα για μένα. Ξύπναγα στις 6 το πρωί και κοιμόμουν πολύ νωρίς. Τον τελευταίο χρόνο της εκπομπής είχα αρχίσει να βγαίνω”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Tags κωνσταντίνα σπυροπούλου, showbiz κύπρος, gossip, κιλά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1956 s (233 Queries.) // Parse time: 1.0636 s // Total time: 3.2592 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X