Οι πρώτες φωτογραφίες που ανέβασαν οι ευτυχισμένες μανούλες που έφεραν το 2018 το μωράκι τους


Οι πρώτες φωτογραφίες που ανέβασαν οι ευτυχισμένες μανούλες που έφεραν το 2018 το μωράκι τους

Δείτε τις εικόνες

Πολλές ήταν οι εγκυμοσύνες στην ελληνική και διεθνή showbiz το 2017 και τα γεννητούρια ξεκίνησαν φέτος από νωρίς. Μαριέττα Χρουσαλά και Βίκυ Καγιά ήταν οι πρώτες που καλωσόρισαν τα αγόρια τους από τις πρώτες μέρες φέτος ενώ ακολούθησαν πολλές άλλες σε Ελλάδα, εξωτερικό και Κύπρο. Δείτε τις πρώτες εικόνες που ανέβασαν οι ευτυχισμένες μανούλες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ανακοινώνοντας τον ερχομό των παιδιών τους. 

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μια φωτογραφία που τη δείχνει εντελώς αμακιγιάριστη κρατώντας ένα μεγάλο λούτρινο αρκουδάκι από τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου του μικρού Μάξιμου. 

Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία με τα χέρια των αντρών της ζωής της όπως τους χαρακτήρισε, του μικρού Σάββα και του συζύγου της Δημήτρη. 

Η ηθοποιός Κατερίνα Τσαβάλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τον ερχομό της κορούλας της με την πιο πάνω φωτογραφία.

Δείχνοντάς μας το ποδάκι του μας ενημέρωσε η Μαριέττα Χρουσάλα ότι ήρθε στον κόσμο ο γιος της Κωνσταντίνος που πήρε το όνομά του από τον πατέρα της σχεδιάστριας που "έφυγε" από τη ζωή πριν από αρκετά χρόνια.

Τρισευτυχισμένη η Βίκυ Καγιά ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία που τη δείχνει να βλέπει γεμάτη αγάπη τον Κάρολο Ηλία, έτσι όπως αποφάσισαν να ονομάσουν το τέταρτο μέλος της οικογένειάς που δημιούργησε με τον Ηλία Κρασσά. 

Περισσότερα από τρία εκατομμύρια likes απέσπασε η πρώτη φωτογραφία της fashion blogger Chiara Ferragni με την οποία ανακοίνωσε τον ερχομό του Leoncino. 

Με την πιο πάνω φωτογραφία η Ελληνίδα παρουσιάστρια Όλγα Λαφαζάνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τον ερχομό του γιου της. 

Η Kylie Jenner έγινε για πρώτη φορά μανούλα και οι εκατομμύρια followers της ενημερώθηκαν για το γεγονός με την πιο πάνω εικόνα.

Υπέροχες και οι δύο. Η Kim Kardashian έγινε για τρίτη φορά μανούλα μέσω παρένθετης μητέρας και μας σύστησε τη μικρή Chicago με αυτή τη φωτογραφία. 

"Απεριγραπτο! Σας ευχαριστούμε παρα πολυ για τις ευχες και τα δωρα σας που μας κατακλύζουν με τη γεννηση του πρωτοτοκου μας!". Με αυτά τα λόγια συνόδευσε την πιο πάνω φωτογραφία η Κύπρια παρουσιάστρια Νατάσα Ευριπίδου ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τον ερχομό του μικρού Αντρέα. 

Tags διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3475 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2679 s // Total time: 2.6154 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X