Γιώργος Λιάγκας: "Με τη Φαίη δεν έχουμε χωρίσει"


Γιώργος Λιάγκας: "Με τη Φαίη δεν έχουμε χωρίσει"

Όλα όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά ο παρουσιάστης για το διαζύγιο του με τη Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας, για τις ανάγκες της εκπομπής "Celebrity Travel", με τον Νίκο Κοκλώνη ταξίδεψε στο Μεξικό και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής μίλησε με τρυφερά λόγια για την Φαίη Σκορδά και τη σχέση τους μετά τον χωρισμό.

"Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ αν δω την Φαίη με νέο σύντροφο. Να μη σου πω ψέμματα ότι δεν θα με πειράξει. Μπορεί και να με πειράξει, δεν ξέρω. Την αγαπάω πάρα πολύ. Την εκτιμώ πολύ ως μητέρα. Η σχέση που έχω τώρα με την Φαίη είναι ότι είναι η μάνα των παιδιών μου. Είναι μια πολύ καλή μάνα. Την εκτιμώ πάρα πολύ σαν μάνα, σαν γυναίκα, σαν επαγγελματία. Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις μαζί της. Μιλάμε και για τα επαγγελματικά μας θέματα. Στηρίζει ο ένας τον άλλον. Θέλω να είναι ευτυχισμένη. Για έναν άνθρωπο που αγαπάς, που σου έχει χαρίσει δύο υπέροχα παιδιά, θέλεις το καλό του. Χωρίσαμε πάρα πολύ φιλικά και όμορφα, χωρίς τσακωμούς, εντάσεις, γκομενιλίκια, παράλληλες σχέσεις και τέτοια"

Διαβάστε επίσης: Το απίστευτο ποσό που κατέβαλε ο Γιώργος Λιάγκας στον Σπύρο Μπιμπίλα μετά τη διαμάχη τους

Ο ίδιος μίλησε ακόμη και για τη διαδικασία διαζυγίου το οποίο ακόμη δεν έχει εκδοθεί με τους δύο ουσιαστικά να θεωρούνται ακόμη ζευγάρι. "Το διαζύγιο δεν έχει βγει, αλλά θα βγει κάποια στιγμή αργότερα. Επειδή ξέρω ότι η Φαίη είναι πολύ καλή μάνα και προτεραιότητά της είναι τα παιδιά, ξέρω ότι θα τον τσεκάρει (το νέο σύντροφό της) από δέκα μεριές για να τον γνωρίσει στα παιδιά της. Είμαστε τόσο καλά τώρα, στον φόβο ότι μπορεί να είμαστε μαζί και να μην είμαστε καλά, γιατί να μην κρατήσουμε τη σχέση μας σε ένα επίπεδο που είναι καλύτερη τώρα; Δεν είπαμε μια μέρα "δεν πάει άλλο". Προς το τέλος υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα που δεν υπήρχε το πάθος που υπήρχε στην αρχή και βγήκαν κάποια άλλα μικροπροβλήματα που δημιουργούσαν εντάσεις. Έχω πράσινο φως, θα μπω στο σπίτι, θα πάρω τα παιδιά, θα τα πάρω από το σχολείο. Απλώς ο μπαμπάς κοιμάται σε άλλο σπίτι, που είναι πολύ κοντά σ' αυτό της μαμάς. Μας βλέπουν και πολύ μαζί τα παιδιά. Συναντιόμαστε με την Φαίη. Οπότε βλέπουν ότι οι γονείς τους δεν είναι σφαγμένοι..."

Tags γιωργος λιαγκας, φαιη σκορδα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, διαζυγιο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8607 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3698 s // Total time: 2.2305 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X