Μadame Figaro Awards: Αυτοί θα τραγουδήσουν τη μεγάλη βραδιά


Μadame Figaro Awards: Αυτοί θα τραγουδήσουν τη μεγάλη βραδιά

Εντυπωσιάζουν τα ονόματα που θα βρεθούν στη σκηνή στα φετινά 13α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς;

Γυναίκα, ένα πλάσμα μοναδικό που ήρθε, για να αφήσει το δικό του αποτύπωμα! Αυτές τις γυναίκες, που άλλαξαν τον κόσμο, που έδωσαν ελπίδα, που τόλμησαν και πέτυχαν, αναδεικνύει η Madame Figaro μέσω του θεσμού των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς, που φέτος συμπληρώνει 13 χρόνια. 13 χρόνια γεμάτα ουσία, όμορφες στιγμές, δυνατά συναισθήματα και την αλήθεια της κάθε γυναίκας, η οποία μέσα από τη μοναδικότητά της κατάφερε να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει.

Η τελετή βράβευσης Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2017, που παρουσιάζει η Shiseido, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στη Λευκωσία.

Διαβάστε επίσης: Μπορείς και εσύ να είσαι μέρος της μεγάλης φιλανθρωπικής βραδιάς αφιερωμένης στη γυναίκα

Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς θα είναι και φέτος οι Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης, οι οποίοι πέρσι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Η τελετή απονομής αναμένεται να είναι μαγική, γεμάτη, συναίσθημα και συγκίνηση.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο ετοιμάζει μία εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις, που θα μας καθηλώσουν.

Διαβάστε επίσης: Φωκάς Ευαγγελίνος: Βρέθηκε στη Λευκωσία για την πιο λαμπερή βραδιά του χρόνου

Στο μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης guest star θα είναι η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου, που θα μας ταξιδέψει με τη μελωδική φωνή της. Στις εκπλήξεις της βραδιάς δεν θα μπορούσαν να μη συμμετέχουν και οι παρουσιαστές, οι οποίοι θα τραγουδήσουν ζωντανά μεγάλες επιτυχίες τους, όπως επίσης και αγαπημένα ντουέτα παρέα με.... Διαβάστε ποιοι θα τραγουδήσουν στη μεγάλη βραδιά στο άρθο του Time Out Cyprus

Tags 13α βραβεια madame figaro γυναικες της χρονιας, Madame Figaro, βραβεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5433 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4738 s // Total time: 3.0171 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X