To Cushion Compact που ονειρεύονται οι γυναίκες!


To Cushion Compact που ονειρεύονται οι γυναίκες!

Για απαλή και φυσική κάλυψη!

Ως πρωτοπόροι στα make up με μεγάλη διάρκεια, η Estee Lauder παρουσιάζει το cushion make up Double Wear Cushion BB All Day Wear Liquid Compact SPF50 για απαλή και φυσική κάλυψη και την απίστευτη διάρκεια του Double Wear. Make up με ελαφριά σύνθεση, προετοιμάζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα με ένα μείγμα συστατικών που προσφέρουν άμεση υγρασία και λάμψη, ενώ συγχρόνως ρυθμίζουν την λιπαρότητα και την γυαλάδα, για ένα φυσικό και λαμπερό look. Τόσο ελαφρύ που το αισθάνεσθε σαν δεύτερη επιδερμίδα. Με ευπροσάρμοστη κάλυψη, μειώνει την εμφάνιση των πόρων, των λεπτών γραμμών και των ατελειών. Η επιδερμίδα δείχνει αψεγάδιαστη με χρώμα που διαρκεί έως και 8 ώρες, χωρίς touch ups.

Το Dοuble Wear Cushion περιέχει τα παρακάτω συστατικά και μοναδικές τεχνολογίες για μια ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα:

ΚΥΡΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Μείγμα Κόκκινων Φρούτων – με συστατικά που εμπεριέχονται σε φυσικά εκχυλίσματα από κόκκινα  φρούτα, η προηγμένη αυτή σύνθεση απαλύνει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών προσφέροντας άμεσα υγρασία.
  • Ελέγχει την λιπαρότητα – Με εκχύλισμα φύτρου που απορροφά το σμήγμα – βοηθά το δέρμα να δείχνει φρέσκο καθώς εξισορροπεί την δυνατότητα παραγωγής λιπαρότητας και γυαλάδας.
  • Σύμπλεγμα κόκκινων ορυκτών – όπως κόκκινη άλγη και τουρμαλίνη για μια πιο λαμπερή, όμορφη εμφάνιση.
  • Προηγμένη τεχνολογία Χρωστικών για μεγάλη διάρκεια – όπως πούδρα μεταξιού για εύκολη εφαρμογή αλλά και τεχνολογία χρωστικών για μεγάλη διάρκεια και ομοιόμορφο. χρώμα. Μαζί λειτουργούν για να δημιουργήσουν αντανακλάσεις του φωτός για απαλή διάθλαση έτσι ώστε η επιδερμίδα να έχει ένα απαλό ομοιόμορφο τόνο.

ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΛΗ

  • 8 ώρες διάρκεια και ευπροσάρμοστη κάλυψη που προσφέρει ομοιόμορφο τόνο ενώ καλύπτει ατέλειες όλη μέρα, μειώνοντας την εμφάνιση των πόρων και των γραμμών.
  • Αμεση ενυδάτωση και λάμψη.
  • Δεν στεγνώνει, ενώ διατηρεί αψεγάδιαστο το χρώμα και την υφή του.
  • Προστασία SPF50.
  • Water Resistant.
  • Αντέχει σε υγρασία και ιδρώτα.
  • Ελέγχει την λιπαρότητα και την γυαλάδα.

ΧΡΗΣΗ

Πιέστε το σφουγγαράκι απλικατέρ στο μαξιλαράκι με το προϊόν, ταμπονάρετε στο πρόσωπο και απλώστε προς τα έξω. Επαναλάβετε για περισσότερη κάλυψη. Κλείστε καλά το καπάκι μετά από κάθε χρήση.

Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Δεν προκαλεί ακμή.

Tags Estee Lauder, beauty, face, προσωπο, Ομορφια, estee lauder Double Wear Cushion BB All Day Wear Liquid Compact SPF 50


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1274 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3583 s // Total time: 2.4857 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X