Ξανά ερωτευμένη επώνυμη Ελληνίδα μετά τον πολύκροτο χωρισμό της


Ξανά ερωτευμένη επώνυμη Ελληνίδα μετά τον πολύκροτο χωρισμό της

Δείτε τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά

Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Χριστίνα Στεφανίδη μετά τον πολυσυζητημημένο χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ, έπετα από επτά χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα "Real Life", το εντυπωσιακό μοντέλο χαμογελά ξανά και ο λόγος είναι ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Γιάννης Μυγδαλάς.

"Είναι ερωτευμένη", αποκαλύπτει στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον της μελαχρινής καλλονής και προσθέτει: "Ο Γιάννης έδωσε άλλο νόημα στη ζωή της Χριστίνας. Ταιριάζουν πολύ και είναι ευτυχισμένοι μαζί. Απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, τους αρέσει να διασκεδάζουν στα ίδια στέκια και κάνουν από τώρα σχέδια για το κοινό τους μέλλον". Η Χριστίνα και ο Γιάννης, όπως διαβάζουμε στο fthis.gr γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων τους στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί ο επιχειρηματίας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Εκείνη γοητεύτηκε από τον δυναμισμό και την αυθεντικότητά ρου και εκείνος εντυπωσιάστηκε από την εξωτερική της εμφάνιση και την έντονη προσωπικότητά της.

Ακόμα οι δυο τους δεν επιθυμούν να "διατυμπανίζουν" τη σχέση τους και αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Να πούμε ότι στο παρελθόν ο επιχειρηματίας διατηρούσε δεσμό με τη Μαρία Ηλιάκη και την Εριέττα Κούρκουλου. 

Tags Χριστίνα Στεφανίδη, Γιάννης Μυγδαλάς, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2550 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3505 s // Total time: 2.6055 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X