Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μανούλα και δεν το πήραμε χαμπάρι!


Ελληνίδα ηθοποιός έγινε μανούλα και δεν το πήραμε χαμπάρι!

Δείτε τις φωτογραφίες…

Τον Μάιο του 2017 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου καθώς περίμενε το πρώτο καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της. Ο λόγος για τη Νεφέλη Κουρή η οποία γέννησε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι καθώς σήμερα δημοσιεύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της και τον σύζυγό της, Γιώργο Καπλανίδη.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Νεφέλης Κουρή και του Γιώργου Καπλανίδη πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε το ζευγάρι να κάνει βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο με το μωρό του. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν τόσο η Νεφέλη Κουρή όσο και ο σύζυγος της ήταν εμφανώς εκνευρισμένοι αφού ακόμη και η στάση του σώματος τους πρόδιδε την νευρικότητα τους όταν αντιλήφθηκαν τους παπαράτσι.

Φυσιολογικό εν μέρει αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι και σήμερα που το μωρό τους είναι πέντε μηνών περίπου δεν τους είχαμε δει καθόλου αφού η ηθοποιός και ο φωτογράφος έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

Tags νεφέλη κουρη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, γιωργος καπλανιδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0029 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4496 s // Total time: 2.4526 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X