Μάθαμε πως έχασε η Cameron Diaz 15 κιλά σε ένα μήνα!


Μάθαμε πως έχασε η Cameron Diaz 15 κιλά σε ένα μήνα!

Η δίαιτα που ακολούθησε!

Cameron Diaz είναι μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood. Δεν την τρομάζει η ηλικία ενώ θεωρεί πως καθώς μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο γοητευτική. Νιώθει απόλυτα ικανοποιημένη από την εικόνα της και αυτό το μήνυμα θέλει αν το μεταδώσει σε όλες τις γυναίκες. Όμως υπάρχουν και κάποιες στιγμές που η αγαπημένη μας ηθοποιός παίρνει λίγα κιλά παραπάνω και τότε είναι που ακολουθεί μια συγκεκριμένη δίαιτα για να επανέλθει στα κιλά της. Δείτε ποια δίαιτα ακολουθεί η Cameron και χάνει 15 κιλά σε ένα μήνα, όπως μεταδίδει το jennygr.

Η ηθοποιός ακολουθεί τον κανόνα 80/20. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά αντί να κάνει μια στερητική δίαιτα, όπου δεν θα έτρωγε καθόλου γλυκά και επεξεργασμένες τροφές, φροντίζει το 80% να αποτελείτε από υγιεινές και θρεπτικές τροφές με πολλά και μικρά γεύματα και το 20% από εδέσματα, γλυκά ή ποτά. Ο υπολογισμός είναι εύκολος αφού αν τρώτε 3 μεγάλα γεύματα την ημέρα, τρία από αυτά τα γεύματα την εβδομάδα είναι το 20%. Αν τρώτε πέντε μικρά γεύματα την ημέρα, τότε επτά από αυτά την εβδομάδα είναι το 80%.

Σε γενικές γραμμές ο κανόνας 80/20 δεν σας στερεί τις μικρές απολαύσεις, απλά σας μαθαίνει να είστε εγκρατείς και να έχετε μέτρο. Γιατί όταν έχετε στο μυαλό σας ότι μπορείτε να φάτε την αγαπημένη σας σοκολάτα, δεν νιώθετε ότι στερείστε κάτι απλά θέτετε κάποια όρια στον οργανισμό σας.

Ποιες τροφές επιτρέπονται στη συγκεκριμένη δίαιτα

Η δίαιτα 80/20 περιλαμβάνει μια ποικιλία φρούτων και λαχανικών όπως το μήλο, το μάνγκο, το σπανάκι, το μαρούλι και το αγγούρι. Ορισμένες τροφές όπως το κουνουπίδι και το μπρόκολο επιτρέπονται σε περιορισμένες ποσότητες, καθώς είναι δύσπεπτα. Σε μικρές ποσότητες επίσης επιτρέπονται οι ξηροί καρποί και το αβοκάντο, ενώ απαγορεύεται το κρέας, το αυγό, το αλκοόλ, ο καφές, το τσάι, τα γαλακτοκομικά, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και τα μπαχαρικά.

Συμπερασματικά. Μπορεί η δίαιτα 80/20 να συμβάλει στη βελτίωση  της σχέσης σας με το φαγητό και να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους, όμως από την άλλη μεριά απαγορεύει κάποιες τροφές, όπως το κουνουπίδι, που εάν δεν έχετε δυσανεξία δεν υπάρχει λόγος να τις απαρνηθείτε. Επίσης η χαμηλή ποσότητα πρωτεΐνης που περιλαμβάνει η δίαιτα μπορεί αν οδηγήσει σε έντονο αίσθημα πείνας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι λοιπόν εάν θέλετε να χάσετε κιλά καλό είναι να ακολουθείτε μια ισορροπημένη διατροφή που να περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφίμων. 

Tags Cameron Diaz, Δίαιτα, Διατροφή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4020 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6986 s // Total time: 4.1006 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X