Ο No.1 τενίστας στον κόσμο μαγειρεύει υπό τους ήχους του "Ζορμπά" [βίντεο]


Ο No.1 τενίστας στον κόσμο μαγειρεύει υπό τους ήχους του "Ζορμπά" [βίντεο]

Διαβάστε αναλυτικά

Η νέα εντυπωσιακή καμπάνια της εταιρείας ζυμαρικών Barilla, "σαρώνει" στα social media καθώς σε αυτή βλέπουμε τι κάνει ο διασημότερος τενίστας στον κόσμο όταν αφήνει τη ρακέτα του.

Το νέο σποτ της εταιρείας ζυμαρικών Barilla μέσα σε μόλις μία μόνο μέρα κατάφερε να ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια προβολές "σπάζοντας" όπως φημολογείται κάθε ρεκόρ.

Και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού στο νέο σποτ έχουμε την ευκαιρία να δούμε το No.1 τενίστα στον κόσμο Roger Federer να παίρνει μαθήματα μαγειρικής από τον βραβευμένο σεφ με αστέρι Michelin, Davide Oldani. Και όλα αυτά γίνονται ενώ ακούγεται το γνωστό συρτάκι του "Ζορμπά" του Μίκη Θεοδωράκη.

Όταν οι “the masters of pasta” Barilla, Oldani, και Federer συναντηθούν δημιουργούν ένα μαγικό αποτέλεσμα και μας θυμίζουν πως και χωρίς να είσαι σεφ μπορείς να αναδειχτείς σε πρωταθλητή στην κουζίνα., καθώς η μεν απλότητα, αλλά και η "γαργαλιστική" νοστιμιά ενός απλού πιάτου ζυμαρικών Barilla με σάλτσα ντομάτας, είναι ασύγκριτη.

Απολαύστε το βίντεο για να δείτε πως το μόνο που λατρεύει όσο το τένις ο Rioger Federer είναι το μαγείρεμα στο σπίτι και σίγουρα θα σας ανοίξει την όρεξη για Βarilla.

Tags barilla,ζορμπας,rioger federer


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3892 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3369 s // Total time: 2.7261 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X