Vichy: Μάσκες με μεταλλικά στοιχεία για λαμπερή επιδερμίδα


Vichy: Μάσκες με μεταλλικά στοιχεία για λαμπερή επιδερμίδα

Η λύση για ένα εντυπωσιακό δέρμα καθ\' όλη τη διάρκεια της ημέρας! 

Οι ηφαιστειακές μάσκες ενισχυμένες με ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy επανορθώνουν και ενυδατώνουν την ευαίσθητη επιδερμίδα χαρίζοντας λάμψη και βαθύ καθαρισμό.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

MASQUE ARGILE

Απαλή και πλούσια κρέμα με άρωμα μέντα, τριαντάφυλλο και σμέουρο. Απλώνεται και αφαιρείται εύκολα ενώ δεν ξηραίνει την επιδερμίδα.

HOW TO: Εφάρμοσε και άφησε να δράσει για 5 λεπτά. Ξέπλυνε με νερό. Χρησιμοποίησε τη μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Απόφυγε την περιοχή των ματιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξέπλυνε αμέσως με άφθονο νερό.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΣΗ

MINERAL DESALTERANT

Αναζωογονητικό δροσερό και διάφανο gel με άρωμα  πράσινο τσάι, περγαμόντο, γιασεμί & μπαμπού. Προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί πολύ μετά τη χρήση της μάσκας.

HOW TO: Εφάρμοσε ομοιόμορφα στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και χειλιών.  Άφησε τη μάσκα να δράσει για 5 λεπτά. Κάνε απαλό μασάζ με την περίσσεια ποσότητα. Ξέπλυνε με νερό. Χρησιμοποίησε τη 1-3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξέπλυνε  αμέσως με άφθονο νερό.

ΛΑΜΨΗ & ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

MASQUE PEEL DOUBLE ECLAT

Δροσερό υδάτινο gel με κομματάκια ηφαιστειακού πετρώματος για απαλή απολέπιση με άρωμα μήλο, φραγκοστάφυλο, φρέζια και ροδάκινο. Προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας κατά την εφαρμογή.

HOW TO: Εφάρμοσε και άφησε να δράσει για 5 λεπτά. Ξέπλυνε με νερό. Χρησιμοποίησε τη μάσκα 1-3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Απόφυγε την περιοχή των ματιών. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξέπλυνε αμέσως με άφθονο νερό.

Tags vichy, MASK, face, προσωπο, Ομορφια, μασκα, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7517 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2062 s // Total time: 2.9578 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X