Ένταση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη


Ένταση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Για ποιο λόγο \"άναψαν τα αίματα\"

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ήταν αυτή που πυροδότησε την έντονη συζήτηση μεταξύ των μελών της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη αφού όπως είπε στεναχωριέται για τη μοίρα που επιφύλαξε η ζωή στην Αθηνά Ωνάση, με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε για τη ζωή της κληρονόμου. Χαρακτηριστικά η ίδια είπε: "Είναι ένα κορίτσι που έχει ζήσει τη μία ματαίωση μετά την άλλη…"!

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Συνεχίζει να μας δείχνει με αναρτήσεις της στο instagram άγνωστες γωνιές του σπιτιού της

Η Ελένη Μενεγάκη ωστόσο είχε αντίθετη άποψη: "Ελιάνα πολλά παιδιά μεγαλώνουν με τον έναν γονέα είτε λόγω διαζυγίου είτε λόγω θανάτου άλλα παιδιά μεγαλώνουν και στον πόλεμο. Μην το κάνουμε και τόσο τραγικό και ακραίο…Είχε και πατέρα μπορεί να μην ήταν και ο καλύτερος… Εγώ είμαι η πρώτη που λέω σαν την μάνα τίποτα… Επιλογή μας είναι ότι έχουμε στη ζωή μας! Δεν είναι θέμα τύχης… Εμείς επιλέγουμε ποιος θα είναι η σχέση μας, η καρδιά και το μυαλό μας… αν επιλογή μας είναι να είμαστε με έναν άνθρωπο που μας κάνει να περνάμε άσχημα είναι επιλογή μας!
Εσάς με ποιανής τη γνώμη συμφωνείτε";

Διαβάστε επίσης: Μάκης Παντζόπουλος – Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τους αγκαλιά σε παραλία της Άνδρου!

Δείτε το σχετικό βίντεο από το gossip-tv.gr!

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6906 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2369 s // Total time: 2.9275 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X