Βίκυ Καγιά: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της


Βίκυ Καγιά: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της

Όλες οι λεπτομέρειες

Η Βίκυ Καγιά έδωσε συνέντευξη λίγο καιρό μετά τον ερχομό του γιου της και έδωσε λεπτομέρειες για τον τοκετό και πως είναι τα πράγματα μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία της όταν βρισκόταν στο μαιευτήριο και αμέσως μετά την γέννηση του γιου της. "Ήταν καισαρική, αλλά κόλλησα γρίπη και έμεινα στο μαιευτήριο παραπάνω. Έχεις ακούσει αυτό που λένε "μην πηγαίνετε στο νοσοκομείο και μη χαιρετάτε τις λεχώνες"; Έχουν δίκιο! Παρόλο που δεν με ένοιαζε το φύλο του παιδιού, ο ερχομός του Κάρολου-Ηλία με χαροποίησε. Τώρα έχουμε δύο και δύο!" τόνισε στο "Πρώτο Θέμα".

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, του Κάρολου-Ηλία, όπως πρόκειται να ονομαστεί, η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τη μητρότητα, αν και έχει επιστρέψει πλήρως στις υποχρεώσει της καθημερινότητάς της.

Διαβάστε επίσης: Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε το λόγο που σταμάτησε να θηλάζει τον γιο της!

"Στο  πρώτο μου παιδί, την Μπιάνκα, με είχε πιάσει αυτή η μανία του να μην έχω βοήθεια και να είμαι σε όλα δίπλα της. Αποκτώντας και δεύτερο παιδί αντιλήφθηκα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Χρειάζεται βοήθεια, που αυτή τη στιγμή μου την παρέχει η μητέρα μου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Με την Μπιάνκα πηγαίνουμε στις κούνιες, στις δραστηριότητες, παίζουμε μαζί. Όταν έρχεται το δεύτερο παιδί αρχικά παθαίνεις πανικό, τα χάνεις, καθώς δεν ξέρεις πού να πρωτοπάς και ποιο να πρωτοφροντίσεις", λέει στο Πρώτο Θέμα.

Η Βίκυ Καγιά ποτέ δεν είχε κρύψει ότι ονειρευόταν μια οικογένεια με πολλά παιδιά. "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από ένα σπίτι γεμάτο παιδικές φωνές. Τα Σαββατοκύριακα, όταν έρχονται και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του συζύγου μου, γινόμαστε μια εξαμελής οικογένεια - καταλαβαίνεις. Τα μεγαλύτερα προσέχουν και προστατεύουν τα πιο μικρά. Να φανταστεί όταν ο Γιώργος και η Εριέττα είναι στο σπίτι μας, η Μπιάνκα ασχολείται μόνο μαζί τους. Αγαπιούνται τα παιδιά κι αυτό είναι υπέροχο, μεγάλη συμμαχία ζωής τα αδέλφια. Τα Σαββατοκύριακα μου είναι αφιερωμένα στο σύζυγο μου και τα παιδιά. Γίνομαι μάνα μιας πολύτεκνης οικογένειας!" τονίζει.

Tags βικυ καγια, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6095 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5629 s // Total time: 3.1724 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X