Πένθος για τη Μαριέττα Χρουσαλά!


Πένθος για τη Μαριέττα Χρουσαλά!

Βρέθηκε νεκρή η αγαπημένη της…

Λίγους μήνες μετά το θάνατο του πεθερού της, Σπύρου Πατίτσα, η Μαριέττα Χρουσαλά καλείται να βιώσει ένα ακόμα οικογενειακό δράμα και μία σημαντική απώλεια.

Η 79χρονη θείας της, Ιωάννα Μπιλίση – Χρουσαλά, βρέθηκε την Τρίτη, 13 Μαρτίου, νεκρή σε θαλάσσια περιοχή στην Περαία, Θεσσαλονίκης.

Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, από κατοίκους της περιοχής και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία.

Η θανούσα, ήταν αδερφή του πατέρα της παρουσιάστριας και ιδιαίτερα γνωστή στη Θεσσαλονίκη καθώς υπήρξε για χρόνια πρόεδρος των συμβολαιογράφων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, το τελευταίο διάστημα η ίδια είχε βρεθεί στη μέση της διαμάχης για τους πλειστηριασμούς, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο, είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Πάθαμε πλάκα με το σώμα της! Δείτε τη Μαριέττα Χρουσαλά με hot shorts ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της!

 

Tags μαριεττα χρουσαλα, θεια, πενθος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4506 s (230 Queries.) // Parse time: 0.9268 s // Total time: 4.3774 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X