Ο λόγος που δεν θα δουν ποτέ το φως τις δημοσιότητας οι εικόνες
Από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης της, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσιάστρια δεν φωτογραφήθηκε για κανένα περιοδικό αλλά ούτε εμφανίστηκε σε καμία τηλεοπτική εκπομπή.
Η Δούκισσα έχει μπει στον μήνα της και μετράει πλέον αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της μωρού. Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό στα social media και εξήγησε για ποιο λόγο κράτησε μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας, όσο μπορούσε, την εγκυμοσύνη της.
Συγκεκριμένα, έγραψε: "Σήμερα απαθανατίσαμε την ολοστρόγγυλη κοιλίτσα λίγες μόνο μέρες πριν... την αποχωριστώ. Μπορεί συνειδητά να επέλεξα να μην κάνω καμιά φωτογράφηση, εξώφυλλο, συνέντευξη όλο αυτό το διάστημα, θέλοντας να κρατήσω τη μαγεία μόνο για εμάς τους 3, όμως το σπίτι θα το γεμίσω με κορνίζες".