Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης


Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης

Ποια Κύπρια ηθοποιός τον αποχαιρέτησε με τα πιο συγκινητικά λόγια

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η χαρακτηριστική φωνή του "έντυσε" αμέτρητες παρουσιάσεις του Mega, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, παραγωγές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας 12 Μαρτίου, λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 61 του χρόνια, ο δημοφιλής και αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης.

Το αγαπημένος ηθοποιός το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook η Σεμίνα Διγενή.

Η Κύπρια ηθοποιός, Μαριέλλα Σαββίδου τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό post στο instagram γράφοντας: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την φορά που οδηγούσαμε από το αεροδρόμιο Λάρνακας για να πάμε Λευκωσία και με τις ιστορίες σου, τα αστεία σου και τα ασυγκράτητα μας γέλια, δεν συνειδητοποιήσαμε ότι πηγαίναμε προς λάθος κατεύθυνση μέχρι που φτάσαμε λίγο πριν την Αγία Νάπα... Τόσο συνέπαιρνες τον ακροατή σου. Και στα αστεία ήσουν εκεί αλλά και στα σοβαρά, όπως στα φετινά Queer Theatre Awards που βραβεύσαμε παραστάσεις με κοινωνικό μήνυμα και ορατότητα για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Πάντα θα σε θυμόμαστε για το απίστευτο σου χιούμορ και τις όμορφες στιγμές που χάριζες και χαρίζεις ακόμη από τις τηλεοπτικές σου σειρές. Αιωνία σου η μνήμη Χρήστο Σιμαρδάνη".

Tags Χρήστος ΣιμΑρδάνης, Μαριέλλα Σαββίδου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, θανατος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3780 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2230 s // Total time: 2.6010 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X