Τα 8 φεστιβάλ του Μάρτη που δεν πρέπει να χάσεις


Τα 8 φεστιβάλ του Μάρτη που δεν πρέπει να χάσεις

Αυτά είναι τα καλύτερα φεστιβάλ που γίνονται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη εποχή του χρόνου

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης και καθώς ο καιρός ζεσταίνει σιγά σιγά, προετοιμάζοντας το έδαφος για το καλοκαίρι, πολλά είναι τα φεστιβάλ που έρχονται να βάλουν χρώμα και μουσική, γεύσεις και αρώματα, κάθε γωνιά του νησιού μας.

Εμείς λοιπόν μαζέψαμε τα φεστιβάλ (που ανακοινώθηκαν μέχρι σήμερα), εκ των οποίων τα πλείστα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, καλωσορίζοντας την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

2ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου
Η ομάδα κουκλοθεάτρου ΚΟΥΚΛΟ ιστορίες, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Κουκλοθεάτρου, που είναι στις 21 Μαρτίου διοργανώνει ένα πολύ όμορφο φεστιβάλ. Ο λόγος για το 2ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό το διήμερο 17-18 Μαρτίου. Κύρια έδρα του φεστιβάλ θα είναι το Παλιό Ξυδάδικο, αλλά και άλλα σημεία της οδού Γενεθλίου Μιτέλλα, όπως επίσης και η πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου.
Στο φεστιβάλ θα λάβουν μέρος ομάδες κουκλοθεάτρου και θεάτρου σκιών από την Κύπρο και την Ελλάδα, με την υποστήριξη της Unima Hellas.
Το Φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο στα παιδιά, αλλά και σε όσους αγαπούν το κουκλοθέατρο. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παραστάσεις κουκλοθεάτρου και θέατρο σκιών, κουκλοθεατρικά δρώμενα, παραστάσεις δρόμου και εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.
> Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Μαρτίου, Παλιό Ξυδάδικο, Λεμεσός. Τιμή εισόδου: €5 για μια δραστηριότητα- παράσταση / €10 για μια ημέρα / €15 και για τις δυο ημέρες. Πληροφορίες 99554078.

Περιπατητικό Φεστιβάλ 2018
Η Κύπρος είναι ένας παράδεισος γι' αυτούς που αγαπούν τη φύση και την πεζοπορία. Εξ ου λοιπόν ο Κυπριακός Οργανισμού Τουρισμού και το Τμήμα Δασών διοργανώνουν το Περιπατητικό Φεστιβάλ 2018 και μας προσκαλούν να περιηγηθούμε και να εξερευνήσουμε τα μονοπάτια της Κύπρου μας.
Το Περιπατητικό Φεστιβάλ αποτελεί μια προσπάθεια ανάδειξης της πανέμορφης ανοιξιάτικης κυπριακής φύσης και το οποίο διαρκεί πέραν των δύο μηνών (4/3 - 13/5/2018), με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του εκτενούς δικτύου μονοπατιών της φύσης που προσφέρει η Κύπρος.
Οι ξεναγοί που θα συνοδεύουν τους περιπατητές θα σας βοηθήσουν να (ξανα)γνωρίσετε την πλούσια πανίδα και χλωρίδα του νησιού και τη µοναδική του γεωλογία.
Για τη μεταφορά τους στα σημεία εκκίνησης των περιπάτων, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία που θα δρομολογήσει ο ΚΟΤ από διάφορες πόλεις.
Η προκράτηση είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε χρέωση για τη συμμετοχή στα περπατήματα ή για τη μεταφορά με λεωφορείο προς και από τους χώρους εκκίνησής τους.
> Κυριακή 4 Μαρτίου-Κυριακή 13 Μαΐου, σε διάφορες τοποθεσίες. Πληροφορίες 22674264. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags φεστιβάλ, διασημοι, go out, διασκεδαση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2961 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4261 s // Total time: 3.7222 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X