Το νέο Eau de Parfum του οίκου Elie Saab


Το νέο Eau de Parfum του οίκου Elie Saab

Εξαιρετικά εθιστικό!

Με τη νέα του δημιουργία, ο Elie Saab, ο Λιβανέζος Couturier προσφέρει στις γυναίκες ένα άρωμα για τις πιο εξαιρετικές περιστάσεις τους. Ένα ολόλευκο μπουκέτο, τόσο εκθαμβωτικό όσο και εκείνες οι ξεχωριστές στιγμές στη ζωή τους, που στέκονται στο προσκήνιο.

Λευκό όπως το ακτινοβόλο νυφικό της πιο μεγάλης ημέρας της ζωής τους. Λευκό όπως ένα πλούσιο βραδινό φόρεμα. Λευκό σαν τα αρχαϊκά σύνολα του καλοκαιριού.

Ένα εικονικό χρώμα στην παλέτα που χρησιμοποιεί ο Elie Saab, φτιαγμένο μεγαλειωδώς από την τεχνογνωσία του Couturier. Το λευκό τώρα έχει και το δικό του άρωμα: το Le Parfum In White.

Μια λαμπρή συμφωνία λευκών
Για να κάνει αυτές τις στιγμές του In White ακόμα πιο αξέχαστες, ο Elie Saab επανεμφανίζει την υπογραφή του Orange Blossom και της συμφωνίας από Patchouli σε ένα εξαιρετικά μοντέρνο floral chypre άρωμα. Ελαφρώς φρουτώδες. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται. 

Ο Francis Kurkdjian και ο Jerome Di Marino εξέφρασαν το όραμα του λιβανέζου Couturier με μια εκπληκτική σιφόν-διάφανη βάση από λευκά musk. Για να συλλάβουν το φως, οι κορυφαίες top νότες συνδυάζουν την λάμψη του πράσινου Mandarin Essence από την Ιταλία, τη φρεσκάδα του Blackcurrant Bud και τη μαργαριταρένια σάρκα ενός αχλαδιού.

Στις νότες της καρδιάς του, ένα λαμπερό θηλυκό λευκό μπουκέτο παντρεύεται με την σαρκική αθωότητα του Jasmine Sambac και του orange blossom absolutes με το φρέσκο άρωμα της παιώνιας. Η λαμπερή ευωδιά του ylang-ylang από τη Μαδαγασκάρη λάμπει κόντρα στην κρεμώδη αίσθηση που αφήνει η βανίλια.

Tags Elie Saab Le Parfum In White, Ομορφια, αρωμα, beauty, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0050 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0320 s // Total time: 0.0370 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X