Women In Shipping Under The Spotlight


Women In Shipping Under The Spotlight

Η Furuno Cyprus, με την υποστήριξη της UMAR | WSR, τιμούν τη συνεισφορά των γυναικών στη ναυτιλία

Η Furuno Cyprus, με την υποστήριξη της UMAR | WSR, τιμούν τη συνεισφορά των γυναικών στη ναυτιλία οργανώνοντας μια εκδήλωση αποκλειστικά γι' αυτές. Σκοπός αυτής της ετήσιας εκδήλωσης είναι να τιμήσει τη συμβολή των γυναικών στην ανάπτυξη του κλάδου, ενώ συγχρόνως να προωθήσει την ισότητα σε μια ιστορικά ανδροκρατούμενη βιομηχανία.

Με την εκδήλωση "Women In Shipping Under The Spotlight", στοχεύουμε να προσφέρουμε μια αξέχαστη βραδιά σε όλες τις γυναίκες που θα μας τιμήσουν με τη παρουσία τους. Φέτος έχουμε ετοιμάσει μία υπέροχη επίδειξη μόδας με τη συμμετοχή κορυφαίων μπουτίκ και σχεδιαστών. Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της Edge Boutique και των σχεδιαστών Elina Leventi και Menelaos Theodosiades που θα υποστηριχθούν από την σχολή Make Up Pro by Barbara Nikolakaki και την κομμώτρια Tonia Meletiou. Παρουσιάστρια και guest star της βραδιάς θα είναι η Χριστίνα Δημητρίου με αποκλειστικούς χορηγούς των μέσων ενημέρωσης Madame Figaro και ilovestyle.com.

Η Furuno Cyprus και η UMAR | WSR δεσμεύονται να κάνουν τη διαφορά στον ναυτιλιακό κλάδο προωθώντας ένα σύγχρονο εργασιακό χώρο όπου οι γυναίκες έχουν ένα καταλυτικό ρόλο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel Limassol και είναι αυστηρά μόνο με πρόσκληση.

Tags UMAR | WSR, Women In Shipping Under The Spotlight, show, fashion show, go out, μόδα, εκδηλωση, επίδειξη μόδας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1832 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3507 s // Total time: 2.5339 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X