Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ


Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Δείτε τις εικόνες

Πραγματοποιήθηκε χθες η 90η απονομή των βραβείων Oscar στο Dolby Theater του Los Angeles . Τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά όταν οι stars περπάτησαν στο κόκκινο χαλί φορώντας μοναδικές δημιουργίες. Ξεχωρίσαμε και σου παρουσιάζουμε τις 10 πιο εντυπωσιακές.

Η Nicole Kidman ξεχώρισε μια εντυπωσιακή μπλε strapless τουαλέτα η όποια στολιζόταν από ένα τεράστιο φιόγκο  και έφερε την υπογραφή Armani Prive.

Η Margot Robbie ήταν très chic μέσα στο λευκό haute couture Chanel φόρεμα της.

H Saoirse Ronan έκανε μια ρομαντική εμφάνιση επιλέγοντας να φορέσει ένα φόρεμα σε απαλό ροζ χρώμα δια χειρός Calvin Klein by Appointment.

Η Gal Gadot από την άλλη ήταν άκρως λαμπερή μέσα στο υψηλής ραπτικής φόρεμα της από τον γαλλικό οίκο Givenchy.

Πιο σέξι από ποτέ περπάτησε στο κόκκινο χαλί η Taraji P. Henson φορώντας ένα sur-mesure φόρεμα από Vera Wang.

Emily Blunt επέλεξε ένα Schiaparelli Haute Couture, βικτωριανού στυλ φόρεμα και το αποτέλεσμα ήταν μια πολύ elegant εμφάνιση.

Η Greta Gerwig ήταν άκρως ανοιξιάτικη φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα το όποιο ήταν στολισμένο με μικρά λαμπερά λουλούδια. Το φόρεμα της ήταν custom made από τον οίκο Rodarte.

Η Zendaya έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστραφτούν χάρη στο κομψό one shoulder φόρεμα της δια χειρός Giambattista Valli.

H Jennifer Lawrence έλαμπε μέσα στην Dior τουαλέτα της.

Η Emma Stone δίχασε λίγο τους κριτικούς μόδας μιας και ενώ μερικοί θεώρησαν την εμφάνιση της λίγο πρόχειρη άλλοι την χαρακτήρισαν πρωτότυπη. Η Emma Stone επέλεξε να φορέσει μαύρο παντελόνι με κόκκινο σατέν blazer σακάκι το όποιο έκλεισε δένοντας μια ροζ ζώνη στη μέση. Όλο το look της έφερε την υπογραφή Louis Vuitton.

Tags μόδα, Oscar 2018


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5726 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2919 s // Total time: 2.8645 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X