Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε τι απάντησε σε διαδικτυακούς της φίλους


Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε τι απάντησε σε διαδικτυακούς της φίλους

Ναι! Η παρουσιάστρια απαντά σε όλα…

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια παρουσιάστρια που θέλει να έχει απόλυτη επικοινωνία με τους θαυμαστές της αλλά και τους τηλεθεατές της καθώς πέρα από την εκπομπή της επιζητά και την επικοινωνία μέσα από τα social media.

Διαβάστε επίσης: Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο! Δείτε πως ήταν ο Μάκης Παντζόπουλος πριν να γνωρίσει την Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια την Παρασκευή πριν αποχωρήσει για την Άνδρο πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram και οι διαδικτυακές της φίλες τη σχολίασαν με την ίδια να απαντά κι όχι με μια απλή λέξη…

Η μία φίλη της, της έγραψε: "Γεια σου Ελένη, τα φιλιά μου από την Λιλ της Γαλλίας όπου σπουδάζω. Μου κάνεις παρέα εδώ στα ξένα :)" και η παρουσιάστρια απάντησε: "Φιλάκια πολλά! Πρόσεχε τώρα που κάνει τοοοοσο κρύο".

Διαβάστε επίσης: Δείτε τι έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον άερα της εκπομπής της και είπε: "Έχω γίνει ρεζίλι σε όλα τα sites"

Ενώ σε μία άλλη φίλη της, η οποία έμαθε να ανοίγει φύλο και συμβούλευσε και την Ελένη να μάθει γιατί δεν είναι δύσκολο, έγραψε τα εξής:
"Αδαμαντία μου σ ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου έγραψες ! Η αλήθεια είναι πως είμαι καλομαθημένη στο θέμα πίτες, γιατί η μαμά μου τις κάνει καταπληκτικά κ δεν χρειάστηκε ποτέ να το προσπαθήσω! Άσε που είμαι σίγουρη ότι στο τέλος δεν θα τα καταφέρω να έχω ένα σωστά ανοιγμένο φύλλο!". Ναι η Ελένη είναι λάτρης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης και απαντά!


 

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0119 s (231 Queries.) // Parse time: 0.9914 s // Total time: 4.0033 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X