Ακούστε για πρώτη φορά το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision


Ακούστε για πρώτη φορά το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision

Καλή επιτυχία Κύπρος!

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα πήρε..φωτιά και είναι έτοιμη να βάλει μπουρλότο σε όλη την Ευρώπη! Σήμερα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, στη Λισαβώνα. Το τραγούδι τιτλοφορείται “Fuego”, που σημαίνει “φωτιά” και ενώ ο τίτλος είναι στα ισπανικά, το τραγούδι είναι γραμμένο στα αγγλικά από το συνθέτη και μουσικό παραγωγό Άλεξ Παπακωνσταντίνου, γνωστό για τις επιτυχίες που είχε με Έλενα Παπαρίζου, Άννα Βίσση, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias κ.ά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια φλέρταρε εδώ και χρόνια με το διαγωνισμό και φέτος το ΡΙΚ ετοιμάζει το δικό του φλερτ με τη Eurovision! Η ομάδα που πλαισιώνει φέτος την κυπριακή συμμετοχή είναι έτοιμη να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στην πρώτη πεντάδα και γιατί όχι και τη νίκη! Η Ελένη Φουρέιρα και ο συνθέτης Άλεξ Παπακωνσταντίνου επιλέγηκαν με εσωτερική ανάθεση από το ΡΙΚ για την εκπροσώπηση της χώρας στο διαγωνισμό και την επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει αναλάβει η καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφος Sacha Jean-Baptiste. Η χορογράφος είχε μάλιστα αναλάβει και το 2016 την σκηνική παρουσία των Minus One και του τραγουδιού που εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό της Στοκχόλμης, “Alter ego”. Το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ γυρίστηκε στην Αθήνα σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Η "βασίλισσα" Ελένη, πιο εκθαμβωτική και sexy από ποτέ, μας δίνει μια γεύση του τι να περιμένουμε να δούμε επί σκηνής στη Λισαβώνα. Το σίγουρο είναι πως η σκηνή θα πάρει φωτιά.. και δεν το λέμε μόνο μεταφορικά! Ο διαγωνισμός φέτος διεξάγεται για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισαβώνα, και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου. Η Κύπρος εμφανίζεται στον πρώτο ημιτελικό, την Τρίτη 8 Μαΐου, όπως και η Ελλάδα.

Απολαύστε το βίντεο κλιπ και.... καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!

Tags Ελένη Φουρέιρα, eurovision, κυπρος, fuego, eurovision 2018, λισαβόνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4402 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3304 s // Total time: 2.7706 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X