Μαρία Κορτζιά: Μιλάει πρώτη φορά για το γάμο της και δίνει λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα


Μαρία Κορτζιά: Μιλάει πρώτη φορά για το γάμο της και δίνει λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα

Τι άλλαξε στη σχέση της με τον Πιέρο Σωτηρίου

Το κορίτσι που περισσότεροι από 30 χιλιάδες άνθρωποι ακολουθούν στο Instagram, έχει προλάβει µέχρι τα 24 της χρόνια να κερδίσει τίτλο στα καλλιστεία, να παρουσιάσει εκποµπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, να αγαπήσει αληθινά και να µετακοµίσει στην Κοπεγχάγη για τον έρωτά της και µόνο έδωσε συνέντευξή στη Madame Figaro Κύπρου και τη Τάνια Νεοκλέους και μίλησε για όλα. Ένα είναι το σίγουρο, κάτι (απίστευτο) τρέχει µε τη Μαρία Κορτζιά… και έχει ενδιαφέρον να το ανακαλύψεις! Αν πριν από εφτά χρόνια κάποιος έλεγε στη Μαρία Κορτζιά ότι ο γοητευτικός νεαρός, που την πλησίασε στο µπαρ, για να την κεράσει ένα ποτό και αυτή τον απέρριψε, θα γινόταν ο έρωτας της ζωής της, ο οποίος στη συνέχεια θα εξελισσόταν σε ένα αστέρι του ποδοσφαίρου και θα µετακόµιζε µαζί του στην Κοπεγχάγη, πιθανόν να γελούσε. Αυτό κάνει και σήµερα απολαµβάνοντας τα νέα δεδοµένα, που ήρθαν να προστεθούν στην (πάντα) φωταγωγηµένη ζωή της…

Θα πρέπει να σε σόκαρε αρχικά αυτό το "πάµε αγάπη µου πέντε χρόνια στην Κοπεγχάγη"…
Η αλήθεια είναι ότι σε όποιον το αναφέρω µε κοιτάει κάπως περίεργα. Κάπως έτσι ήταν και η δική µου πρώτη αντίδραση, αν και ήµουν εδώ και χρόνια προετοιµασµένη, ότι µια µεταγραφή του Πιέρου στο εξωτερικό θα µπορούσε να συµβεί ανά πάσα στιγµή και µάλιστα για µεγάλο διάστηµα.

Γενικά είσαι άτοµο που ρισκάρεις; Που λες, θα πάω εκεί και ό,τι γίνει;
Απ' ό,τι φάνηκε, ναι. Το είχα, όµως, πάντα στον χαρακτήρα µου αυτό το στοιχείο, ακόµα και µε τα πολύ απλά πράγµατα. Όταν µου µπει κάτι στο µυαλό, ακόµα και αν δεν το καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι, εγώ θα το κάνω. Μου αρέσει να παίρνω τα ρίσκα µου. Στο συγκεκριµένο θέµα, το σηµαντικό για µένα ήταν ότι θα πήγαινα εκεί µε τον Πιέρο. Για σπουδές ούτε που πέρασε από το µυαλό µου να πάω κάπου µόνη µου και να είµαι µακριά από τους δικούς µου και τους φίλους µου. Τώρα το έκανα µε χαρά, γιατί θα ήµουν µε τον άντρα µου.

Τι ανακάλυψες για τον χαρακτήρα του Πιέρου µετακοµίζοντας µαζί του µακριά από όλους και από όλα;
∆εν είναι ότι ανακάλυψα κάτι καινούριο, όµως αυτό που έχει διαφοροποιηθεί από ό,τι έχουµε ζήσει τα τελευταία έξι χρόνια, είναι ότι αυτό το συνέχεια µαζί µάς έφερε ακόµα πιο κοντά και είναι πολύ ωραίο για µας. Όταν αρχίσαµε να προσαρµοζόµαστε στην Κοπεγχάγη και συνειδητοποιήσαµε ότι πλέον είµαστε εντελώς µόνοι µας, ήρθαµε απίστευτα κοντά ο ένας µε τον άλλο. Έχεις ένα πρόβληµα, θα το συζητήσεις µόνο µε τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Σε αυτόν θα πεις τα πάντα. Η συνήθεια, η καθηµερινότητα, το να είσαι µε τον άλλο από το πρωί µέχρι το βράδυ, είναι κάτι που µας έδεσε ακόµα περισσότερο. Στην Κύπρο ο καθένας είχε τις υποχρεώσεις και τις δουλειές του και συναντιόµασταν το βράδυ που πηγαίναµε στο σπίτι για να κοιµηθούµε.

Ενώ τώρα;
Τώρα βλεπόµαστε πολύ περισσότερο, γιατί µε το που τελειώνει ο Πιέρος την προπόνησή του το µεσηµέρι, έχουµε όλη τη µέρα να την περάσουµε µαζί. ∆ύσκολες είναι οι δυο-τρεις συνεχόµενες µέρες που µπορεί να λείπει για τα παιχνίδια.

Η δική σου καθηµερινότητα στην Κοπεγχάγη πώς είναι;
Υπέροχη! Ξυπνάω το πρωί, µαγειρεύω, καθαρίζω το σπίτι. Κανονική νοικοκυρά, σου λέω. Όταν ο Πιέρος δεν έχει επαγγελµατικές υποχρεώσεις, κάνουµε τις βόλτες µας στην πόλη, πηγαίνουµε για καφέ και για φαγητό. Σίγουρα για κάποιον, όπως εµένα, που δεν έχει πάει εκεί για δουλειά είναι διαφορετικό, όµως δεν µπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Είµαστε πάρα πολύ καλά και πλέον νιώθω ότι έχουµε βρει τους ρυθµούς µας.

Τι σου έκανε περισσότερη εντύπωση στην πόλη που ζεις τώρα;
Το πόσο καθαρή είναι. ∆εν το έχω συναντήσει πουθενά αλλού αυτό το πράγµα. Είναι µια απίστευτα προσεγµένη και οργανωµένη πόλη σε όλους τους τοµείς. Από τη συνέπεια στα ωράρια µέχρι την τήρηση των νόµων. Έχεις, για παράδειγµα, ένα πρόστιµο, το πληρώνεις. ∆εν ισχύει αυτό το «ο γνωστός του γνωστού», που βλέπουµε να συµβαίνει πολλές φορές στην Κύπρο.

Θα ήθελες τα παιδιά σου να µεγάλωναν σε ένα τέτοιο περιβάλλον;
Θα ήθελα να γεννήσω τα παιδιά µου στη ∆ανία, όµως το µεγάλωµά τους θα ήθελα να είναι στην Κύπρο, γιατί εδώ είναι η χώρα µας, οι γονείς µας και οι φίλοι µας.

Φίλους εκεί πρόλαβες να κάνεις;
Τελευταίως γνώρισα κάποιους Κύπριους φοιτητές και άτοµα που πήγαν εκεί για να δουλέψουν. Η πρεσβεία µας στην Κοπεγχάγη έκανε πρόσφατα ένα πάρτι και έτσι γνωρίσαµε και άλλους Κύπριους, που µας βοήθησαν να καταλάβουµε αρκετά πράγµατα. Από την άλλη ήρθα κοντά και µε τις συντρόφους κάποιων συµπαιχτών του Πιέρου, µε τις οποίες πηγαίνουµε µαζί και στο γήπεδο.

Ήσουν πάντα ποδοσφαιρόφιλη;
Πριν γνωρίσω τον Πιέρο δεν ήξερα πολλά πράγµατα για το ποδόσφαιρο και όσες φορές έτυχε να παρακολουθήσω κάποιον αγώνα το έκανα µε τις φίλες µου, οι οποίες πήγαιναν µε τον µπαµπά τους και µάλιστα στην Οµόνοια, αλλά αυτό µεταξύ µας. Πλέον έφτασα στο σηµείο να λατρεύω το γήπεδο. Μου αρέσει να παρακολουθώ τον Πιέρο να παίζει και το νιώθω όπως και εκείνος.

Όταν γνώρισες τον Πιέρο ήξερες ότι ήταν ποδοσφαιριστής;
Όχι, δεν είχα ιδέα ποιος ήταν. Αρχίσαµε να µιλάµε και όταν ήρθε η ώρα να πει ο καθένας µας µε τι ασχολείται, εκείνος µου είπε ότι έπαιζε ποδόσφαιρο στον Ολυµπιακό Λευκωσίας. Ήταν 18 χρονών τότε και θαύµασα πολύ το γεγονός ότι κατάφερε να παίξει σε οµάδα της πρώτης κατηγορίας σε τέτοια ηλικία.

Αλήθεια, πώς γνωριστήκατε;
Σε ένα νυχτερινό µαγαζί. Εκείνος ήρθε να µε κεράσει ένα ποτό κι εγώ το αρνήθηκα, διότι γενικότερα δεν πίνω αλκοόλ. Θυµάµαι πολύ χαρακτηριστικά µία κοπέλα που ήταν στην παρέα µου, όταν έφυγε ο Πιέρος, να µου λέει, «Καλά είσαι τρελή; Ξέρεις ποιος είναι αυτός; Είναι ο Πιέρος»! Η φίλη µου πήγε να τρελαθεί που δεν δέχτηκα το ποτό. Μετά από λίγες µέρες µου έστειλε µήνυµα στο Facebook και αρχίσαµε να µιλάµε.

Και τι ήταν αυτό που τελικά σε εντυπωσίασε;
Το ότι από την πρώτη στιγµή ήταν ροµαντικός και έδειχνε να µε σέβεται. Ήταν σωστός σε όλα και παρά τη γοητευτική εξωτερική του εµφάνιση και την επιτυχία, που άρχισε να σηµειώνει στο ποδόσφαιρο, ήταν πολύ προσγειωµένος. Το ίδιο προσγειωµένος είναι µέχρι σήµερα και αυτό µε συγκινεί πολύ.

Εσύ ήσουν αναγνωρίσιµη εκείνη την εποχή;
Όχι καθόλου. Στον δεύτερο χρόνο της σχέσης µας συµµετείχα στα καλλιστεία και αµέσως µετά από αυτό ακολούθησε η τηλεόραση. Κάπου εκεί ήρθε και η πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Πιέρο.

Καλλιστεία, τηλεόραση, δηµοσιότητα, πρόταση γάµου, µετακόµιση στην Κοπεγχάγη και είσαι µόλις 24 χρονών. Νιώθεις ότι µεγάλωσες απότοµα;
∆εν είχα αντιληφθεί ότι µεγάλωσα, µέχρι που µετακοµίσαµε στην Κοπεγχάγη. Πλέον έχω την ευθύνη ενός σπιτιού σε µια ξένη χώρα. Η µετακόµιση ωρίµασε και τους δύο µας ως µονάδες, αλλά και τη σχέση µας. Αυτό µου το λένε και οι συνάδελφοί µου κάθε φορά που έρχοµαι στην Κύπρο. Παρόλα αυτά δεν θεωρώ ότι έχω µια διαφορετική ζωή ή καθηµερινότητα ούτε νιώθω ότι είµαι κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας µου.

Οι φίλες σου αντιλαµβάνονται όλο αυτό που ζεις;
Οι φίλες µου γενικά στηρίζουν τα πράγµατα που κάνω και ήταν δίπλα µου σε κάθε στάδιο της ζωής και της καριέρας µου.

Έχεις πολλούς φίλους ή λίγους και καλούς;
Είµαι µε όλους κοντά, όµως ξέρω να ξεχωρίζω την παρέα από τους φίλους. Οι φίλες µου είναι αυτές που έχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μία από αυτές, µάλιστα, θα είναι και κουµπάρα στον γάµο µας.

Αλήθεια, έχετε ορίσει ηµεροµηνία;
Έχουµε πει ότι θα γίνει την περίοδο των Χριστουγέννων του 2019, διότι αυτό είναι το διάστηµα κατά το οποίο ο Πιέρος κάνει το διάλειµµά του. Από την άλλη, αγαπώ πολύ τα Χριστούγεννα και νοµίζω ότι θα είναι κάτι πολύ ροµαντικό.

Πώς φαντάζεστε τον γάµο σας;
Βγαλµένο µέσα από το παραµύθι, µε χριστουγεννιάτικη και ροµαντική διάθεση. ∆εν θα σου το κρύψω, είµαι από τις γυναίκες που ονειρεύονται εκείνη τη µέρα από πέντε χρονών. Είµαι πολύ ροµαντική.

Ποια συµβουλή που σου έδωσε η µητέρα του Πιέρου για τις σχέσεις σού έκανε εντύπωση;
Με τη µητέρα του Πιέρου είµαστε πολύ κοντά και συζητώ σχεδόν τα πάντα µαζί της. Μου δίνει πολλές συµβουλές και τη νιώθω µητέρα µου. ∆εν είναι ο τύπος της πεθεράς που θα σε κάνει να νιώσεις ότι παίρνει το µέρος του γιου της, αλλά, αντίθετα, τις περισσότερες φορές είναι µε το δικό µου µέρος. Η συµβουλή, που µου είχε δώσει κάποτε και την κρατώ µέσα µου, είναι το πώς µπορείς να χειριστείς σωστά και µε καλό τρόπο τον άντρα που έχεις δίπλα σου. Αυτό µε βοήθησε σε κάθε τι που ζω µε τον Πιέρο, είτε είµαστε καλά είτε όχι.

∆εν µπορώ να φανταστώ ότι τσακώνεστε…
∆εν τσακωνόµαστε, όµως, σε κάθε σχέση υπάρχουν οι διαφωνίες. Αν δεν τις έχεις σηµαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά τσακωµό έχουµε να κάνουµε από τον πρώτο καιρό της σχέσης µας. Χρειάζεται τον χρόνο του κάθε ζευγάρι µέχρι να καταλάβει και να µπει στις συνήθειες ο ένας του άλλου. Σίγουρα υπάρχουν διαφωνίες, όµως σε καµία περίπτωση δεν θα αρχίσουµε να φωνάζουµε ο ένας στον άλλο. Τις περισσότερες φορές συζητούµε τα θέµατά µας και λύνονται.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου όταν πλέον θα επιστρέψετε στην Κύπρο µόνιµα;
Αν αυτό γίνει σε δέκα χρόνια, σίγουρα θα έχουµε την οικογένειά µας. Αυτό, βέβαια, µπορεί να ισχύει και στα πέντε χρόνια. Φαντάζοµαι ότι θα έχω το σπίτι µου, την οικογένειά µου, τη δουλειά µου που θα ξανακυνηγήσω σίγουρα, ακόµα και αν οι πόρτες είναι κλειστές στα χρόνια που θα λείπω.

Ο χώρος των media έχει τελειώσει για σένα προς το παρόν;
Όχι, δεν θέλω να το βλέπω έτσι.

Τι κάνεις τώρα;
Τώρα έχω το blog µου στο ilovestyle.com όπου γράφω δυο φορές την εβδοµάδα και το οποίο µου δίνει την ευκαιρία να εκφράζοµαι µέσα από το γράψιµο, που τόσο αγαπώ ως δηµοσιογράφος. Επίσης, έχω µία συνεργασία µε το συγκρότηµα ∆ΙΑΣ στον τοµέα των social media, κάτι που µε βοηθά απίστευτα σε συνεργασίες που κάνω. Όσον αφορά το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, υπάρχει η δυσκολία της απόστασης, αν όµως έρθει κάποια πρόταση που θα µου επιτρέπει να πηγαινοέρχοµαι στην Κύπρο, τότε θα το έκανα µε µεγάλη χαρά.

Η τηλεόραση σού λείπει;
Πάρα πολύ.
Αν θα επέστρεφες, τι θα ήταν αυτό που θα ήθελες ιδανικά να κάνεις;
Μια ψυχαγωγική εκποµπή νοµίζω είναι εκείνο που µου ταιριάζει περισσότερο. Υπήρξαν κάποιες προτάσεις πριν φύγω, όµως, όπως ήταν λογικό, δεν ήταν εύκολο να µου καλύπτονται τα αεροπορικά εισιτήρια για να πηγαινοέρχοµαι τόσο συχνά.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη χρονιά που µπήκε µόλις πριν ένα µήνα;
∆εν έβαλα κάποιο στόχο ή κάποια συγκεκριµένη ευχή να γίνει το ένα ή το άλλο. Θέλω να είµαι όπως τώρα, καλά στην υγεία µου και αν θέλει ο Θεός να έρθει ένα µωρό, θα ήταν καλοδεχούµενο. Αν όχι, πιο µετά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ / STYLING: ΣΟΦΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ / ΜΑΛΛΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ARTEMIOU HAIR DESIGNS

Tags μαρια κορτζια, πιερος σωτηριου, Γαμος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Madame Figaro


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4352 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3889 s // Total time: 2.8241 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X