Άντρη Καραντώνη: Μια φορά κι έναν καιρό


Άντρη Καραντώνη: Μια φορά κι έναν καιρό

\"Με τον Νεοκλή είμαστε μαζί 6 χρόνια\". Όλα όσα δεν ξέρεις για την πανέμορφη Άντρη.

Μέσα σε δύο χρόνια, είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά. Τo 2011 αναδείχτηκε Star Κύπρος, στη συνέχεια έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, ενώ πρόσφατα εντυπωσίασε τους πάντες, με την αψεγάδιαστη της φωνή στο DanSing for you 2. Η Άντρη Καραντώνη είναι μία σύγχρονη σταχτοπούτα που ζει το δικό της μαγικό παραμύθι.

Ποιά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας ηρωίδας παραμυθιού; Είναι όμορφη, λαμπερή, χαμογελαστή, ρομαντική, έχει ευγενικούς τρόπους, καλή καρδιά και νοιάζεται για τους ανθρώπους γύρω της. Η Άντρη Καραντώνη διαθέτει όλα τα πιο πάνω χαρακτηριστικά. Και η ζωή της άλλωστε έχει κάτι από παραμύθι. Μαθήτρια ακόμα το 2011, ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα της Κύπρου. Δεν έμεινε όμως εκεί. Δοκίμασε την τύχη της στην τηλεόραση, ένα μέσο που αγαπά και θα ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά, ενώ φέτος μάς εξέπληξε με τις φωνητικές τις δυνατότητες στο DanSing for you 2, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι απλά μία ωραία παρουσία, αλλά μία πολύπλευρη προσωπικότητα με περιεχόμενο.

DanSing Queen
Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όπου όλοι αγαπούσαν τη μουσική. Ο παππούς μου ήταν χορευτής, είχε πολύ ωραία φωνή και τις Κυριακές μαζευόμασταν όλη η οικογένεια για φαγητό στο σπίτι του, τραγουδούσαμε και διασκεδάζαμε. Και εγώ μικρή έπαιζα πιάνο, τραγουδούσα σόλο στη χορωδία του σχολείου και πρωταγωνιστούσα στις γιορτές. Όταν μου έγινε η πρόταση από το Mega να συμμετάσχω στο DanSing for you 2, στην αρχή ήμουν κάπως διστακτική. Μαθαίνοντας όμως ότι το show είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ότι παρτενέρ μου θα ήταν ο Γιώργος Σταματάρης, πήρα την απόφαση να πω το «ναι». Ευτυχώς, γιατί τελικά εξελίχθηκε σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ο κόσμος με αντιμετωπίζει με πολλή αγάπη στο δρόμο. Και στο Facebook μού στέλνουν καθημερινά μηνύματα στήριξης και θαυμασμού, τόσο για τη φωνή, όσο και για το χαρακτήρα μου. Αυτό είναι μία ηθική ικανοποίηση, γιατί νιώθω ότι κάτι κάνω σωστά και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Τώρα, μετά το τέλος του DanSing, αν μου γίνει κάποια πρόταση να κάνω δισκογραφία στην Ελλάδα, ευχαρίστως και θα το σκεφτώ, αλλά το να γίνω τραγουδίστρια σε αθηναϊκή πίστα δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει στο παρόν στάδιο.

Α Star is born
Από μικρή είχα την επιθυμία να λάβω μέρος στα καλλιστεία. Δεν μετανιώνω γι' αυτή μου την απόφαση, αφού ο τίτλος της Star Κύπρος 2011 μου άνοιξε πόρτες στο χώρο της μόδας και της τηλεόρασης. Ήθελα μία καριέρα στο εξωτερικό ως μοντέλο, αλλά δεν την επεδίωξα. Απαιτεί πολλές θυσίες το να αφήσεις τη χώρα σου και να εγκατασταθείς μόνιμα στο εξωτερικό και εγώ δεν θα άφηνα με τίποτα τις σπουδές μου. Ναι, σίγουρα θεωρώ ότι η ομορφιά είναι ένα εισιτήριο, αλλά για να παραμείνεις στον καλλιτεχνικό χώρο, πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις χαρακτήρα και προσωπικότητα. Ως γυναίκα, έχω και εγώ τις ανασφάλειές μου, τις οποίες προσπαθώ να ξεπερνώ. Μου αρέσει το shopping και να περιποιούμαι τον εαυτό μου, αλλά με μέτρο. Για να είμαι ειλικρινής, ούτε δίαιτες κάνω, ούτε προσέχω τη διατροφή μου. Τρώω τα πάντα. Έχω καλό μεταβολισμό, αλλά πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσω να γίνομαι λίγο πιο προσεκτική.

Ιστορίες του κουτιού
Το πρώτο μου βήμα στην τηλεόραση έγινε το περασμένο καλοκαίρι με την εκπομπή Για μπανάκι, την οποία συμπαρουσίαζα με τον Τάσο Θεοδώρου και το Βαγγέλη Ευαγγέλου. Νιώθω πολύ τυχερή που τους είχα δίπλα μου, γιατί με βοήθησαν πολύ. Απέκτησα δύο πολύ καλούς φίλους και θα ήθελα να ξανακάνω κάτι μαζί τους τηλεοπτικά. Μελλοντικά, αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου, για παράδειγμα μία μουσική εκπομπή, η οποία θα φιλοξενεί διάφορους καλλιτέχνες. Σίγουρα, ο χώρος της τηλεόρασης είναι πολύ δύσκολος. Πρέπει να έχεις γερό στομάχι. Επειδή μπήκα σε αυτόν, σε πολύ μικρή ηλικία ήταν κάτι σαν χαστούκι για μένα. Λίγους μήνες πριν, ήμουν με τις φίλες μου ανέμελη στο σχολείο, κάναμε πλάκες, ήμουν εντελώς αυθόρμητη και ξαφνικά βρέθηκα σε ένα χώρο που ό,τι κι αν πεις, κρίνεται και πολλές φορές μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ.

Από το χθες στο σήμερα
Μεγάλωσα σε μία πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια. Έχω έναν μεγαλύτερο αδελφό και μία αδελφή μικρότερή μου, τους οποίους νιώθω ότι στερούμαι αρκετά τώρα τελευταία, με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. Από μικρή, ήμουν πάντα η καλή μαθήτρια της τάξης. Πάντα ήθελα να μπω στο πανεπιστήμιο και να σπουδάσω παιδαγωγικά. Με προβληματίζει όμως το αβέβαιο μέλλον. Βλέπω τους συμφοιτητές να νιώθουν ότι σπουδάζουν άδικα. Κάνεις τόσες θυσίες για να βγεις σωστός άνθρωπος στην κοινωνία και κάπου νιώθεις, ότι οι κόποι σου πάνε χαμένοι. Όσο και να θέλεις να είσαι αισιόδοξος, τα γεγονότα δεν σε αφήνουν. Εγώ σαν ένα νέο κορίτσι που θα τελειώσω του χρόνου τις σπουδές μου, γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα πάρω ένα πτυχίο, που απλά θα κοσμεί τον τοίχο του σπιτιού μου και αυτό μου προκαλεί θλίψη και αγανάκτηση.

Όλα για τον έρωτα
Με το σύντροφό μου Νεοκλή είμαστε μαζί σχεδόν έξι χρόνια. Γνωριστήκαμε σε ένα καφέ στη Λάρνακα. Δεν θα σου κρύψω ότι στην αρχή νόμιζε ότι ήμουν μεγαλύτερη σε ηλικία, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε από το να είμαστε μαζί. Έχω μία υγιή σχέση και νιώθω χαρά που την έχω, γιατί με βοηθά να έχω μία σταθερή καθημερινότητα, να βάζω στόχους και να τους υλοποιώ. Για να πετύχει μία σχέση στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, κατανόηση και καθόλου εγωισμός. Αν δεν υποκύπτουν και οι δύο σε ένα δεσμό, το παιχνίδι είναι χαμένο. Εμείς βρήκαμε τη χρυσή τομή. Με ξεκουράζουν οι στιγμές που είμαι μαζί του. Ονειρεύομαι κάποια στιγμή να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια και να κάνω παιδιά, αλλά για την ώρα είμαι αρκετά πιεσμένη με το καθημερινό μου πρόγραμμα.

New Year's Resolutions
Αγαπώ πολύ τις γιορτές από μικρή. Θεωρώ ότι μέσα σε όλη αυτή τη μουντή και σκοτεινή ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω μας το τελευταίο διάστημα, η γιορτινή περίοδος θα χαρίσει μία νότα χαράς και ξεγνοιασιάς, έστω και ουτοπική, αλλά τι να κάνουμε; Όλοι χρειαζόμαστε λίγη μαγεία! Ξέρω ότι είναι κλισέ, αλλά εύχομαι μόνο υγεία. Δεν θέλω κάποιο δώρο. Το βρίσκω πολύ εγωιστικό να μιλάμε για υλικά αγαθά την ώρα που οι συνανθρώποι μας πεινούν και ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες. Το 2013, έχω βάλει στόχο να ξεκινήσω γυμναστήριο και να είμαι πιο συνεπής με τις υποχρεώσεις μου στο πανεπιστήμιο, ενώ επαγγελματικά θα ήθελα να μου γίνει μία καλή πρόταση στην τηλεόραση.

Tags αντρη καρατωνη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4237 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3944 s // Total time: 2.8182 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X