Λευκή Πεύκη: Η νέα σειρά της Κορρές στοχεύει στη φροντίδα του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση


Λευκή Πεύκη: Η νέα σειρά της Κορρές στοχεύει στη φροντίδα του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση

Μια νέα πρόκληση ξεκινά εμπνευσμένη από την ελληνική φύση!

Μια νέα πρόκληση ξεκινά για την Κορρές με το λανσάρισμα της σειράς Λευκή Πεύκη, η οποία στοχεύει στη φροντίδα του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση. Το ilovestyle.com ταξίδεψε στη Αθήνα στην παρουσίαση της σειράς, η οποία είναι εμπνευσμένη από την ελληνική φύση!

"Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί τη νέα σειρά της Κορρές". Αυτή ήταν η πρόσκληση της μάρκας, που έφτασε στα χέρια μου, και εγώ δεν μπορούσα να κρύψω τον ενθουσιασμό μου, για το νέο μου επαγγελματικό ταξίδι στην Αθήνα. Με αγωνία περίμενα να ανακαλύψω και να μυρίσω τη νέα δημιουργία του Γιώργου και της Λένας Κορρέ.

Φτάσαμε στο Ωδείον Αθηνών για την παρουσίαση, όπου γι’ ακόμη μια φορά το σκηνικό, που στήθηκε από την ομάδα του Κορρέ, ήταν κάτι περισσότερο από μαγικό. Εκεί μας περίμεναν η Λένα Κορρές, επικεφαλής του τμήματος καινοτομίας και ανάπτυξης νέων προϊόντων της εταιρείας, ο Γιάννης Τζατζάνης, Διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών του Νομού Γρεβενών και ο Ιωάννης Τρουγκάνος, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ, οι οποίοι μας ταξίδεψαν στον κόσμο της Λευκής Πεύκης.

O Ιωάννης Τρουγκάνος, η Λένα Κορρές, η Γεωργία Γεωργίου και ο Γιάννης Τζατζάνης.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑ
Με το άκουσμα πως η νέα συλλογή της μάρκας προσφέρει αναπλήρωση όγκου και πυκνότητας, βαθιά ενυδάτωση και επανόρθωση ρυτίδων, σκέφτηκα πως σίγουρα θα κερδίσει την κάθε γυναίκα, καθώς η Λευκή Πεύκη είναι η ισχυρή φυσική λύση για επιδερμίδα χωρίς ηλικία, ακόμα και μετά την εμμηνόπαυση.

Μέσα από τον επιστημονικά τεκμηριωμένο συνδυασμό προηγμένων και στοχευμένων συστατικών, αναπληρώνει τα λιπίδια, που φθίνουν με τον χρόνο, επαναφέροντας τον όγκο και την πυκνότητα του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων και κηλίδων γήρανσης, ενώ προσφέρει έντονη θρέψη για λεία, άνετη και λαμπερή επιδερμίδα.

Σε συνέχεια της πολυετούς έρευνας των πρωτόγνωρων ιδιοτήτων των αιωνόβιων δένδρων, η ΚΟΡΡΕΣ ανακάλυψε την ισχυρή αντιγηραντική, αντιοξειδωτική και λευκαντική δράση της Λευκόδερμου Πεύκης από την περιοχή Κρανιά της Πίνδου. Ένα  μοναδικό ελληνικό συστατικό, που η μάρκα εισάγει τώρα για πρώτη φορά στην παγκόσμια βιβλιοθήκη συστατικών. Βασικό στοιχείο της νέας φόρμουλας είναι και το φυσικό δραστικό μείγμα πεπτιδίων με στοχευμένη δράση στην ορμονο-εξαρτώμενη γήρανση μετά την εμμηνόπαυση, το οποίο επαναφέρει το ζωτικό νερό και την πυκνότητα του δέρματος στα επίπεδα προ-εμμηνόπαυσης.

Τα προϊόντα της σειράς

ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Βελούδινος κρεμώδης ορός ενισχυμένος με εκχύλισμα θαλάσσιου κρίνου, που δρα στοχευμένα σε κηλίδες γήρανσης, αναπλήρωση όγκου και πυκνότητας για τις αυξημένες ανάγκες του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση.

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Ενισχυμένη, μη λιπαρή κρέμα ημέρας με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας για τις αυξημένες ανάγκες του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση.

ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ

Πλούσια κρέμα νύχτας με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας για τις αυξημένες ανάγκες του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση.

Tags ΚΟΡΡΕΣ ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ, κορρες, ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ, εμμηνόπαυση, προσωπο, Ομορφια, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7689 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3464 s // Total time: 4.1154 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X