Τα πιο hot looks από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου


Τα πιο hot looks από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Στον απόηχο της Εβδομάδας Μόδας στην αγγλική πρωτεύουσα σχολιάζουμε τις αγαπημένες μας εμφανίσεις από το street style του Λονδίνου.

Veronika Heilbrunner
Η Γερμανίδα blogger επιλέγει να κρύψει το baby bump της με ενα girly, λουλουδάτο φόρεμα Erdem με φραμπαλάδες. Η αντίθεση με το sport αντιανεμικό σακάκι σε φωσφόριζέ χρωματισμούς βγάζουν κάτι πολύ φρέσκο και νεανικό.

Leah Rodl
Το μακρύ suede παλτό με το ιδιαίτερο σχέδιο ταιριάζει εξαιρετικά με το αλαβάστρινο δέρμα του μοντέλου.

Caro Daur
Τιμώντας τον Άγγλο σχεδιαστή Christopher Bailey καθώς αποχωρεί από τον οίκο Burberry, πολλοί fashion insiders επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες από την τελευταία του συλλογή. Η Caro διάλεξε μια PVC καμπαρντίνα με το γνωστό καρό print του brand σε μαυρόασπρους τόνους.

Jeanette Madsen
Τα κόκκινα αξεσουάρ είναι ένα trend που επικράτησε στο street style του Λονδίνου. Η oversize τσάντα τονίζει το μονόχρωμο look.

Thora Valdimars
Το κίτρινο είναι ένα χρώμα συνυφασμένο με την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα, αλλά η νέα τάση επιτάσσει για παστέλ χρώματα στις χειμερινές μας εμφανίσεις.

Erin O’Connor
Το πρώην supermodel συνδυάζει ένα απλό μαύρο παλτό με ένα κόκκινο τοπ. Το χτένισμα της ακολουθεί την τάση που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στις πασαρέλες με τη χωρίστρα στο πλάι και τα κοκαλάκια στα μαλλιά.

Doina
Με το βιολετί να είναι το επίσημο χρώμα του 2018 σύμφωνα με την Pantone, η Μολδαβή influencer έπαιξε με τις αποχρώσεις του λιλά για μια απλή εμφάνιση που επιβεβαιώνει πως less is more.

Φώτογραφίες: Ραφαέλλας Θεμιστοκλέους / Βίντεο της Ιωάννας Θεοδώρου / www.incertainlight.com

 

Tags εβδομάδα μόδας Λονδινο, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0026 s (231 Queries.) // Parse time: 0.5005 s // Total time: 3.5031 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X