Η Τάμτα αποκάλυψε πόσα κιλά είναι και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό


Η Τάμτα αποκάλυψε πόσα κιλά είναι και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Πιο αδυνατισμένη από ποτέ η τραγουδίστρια

Η Τάμτα πρωταγωνιστεί στo μιούζικαλ Cabaret (στο θέατρο Παλλάς) και με αφορμή αυτή την πρωτόγνωρη θεατρική της εμπειρια για τις εξαντλητικές πρόβες που συνέπεσαν με εκείνες για το Box Athens -όπου εμφανίζεται με τις "Μέλισσες". Η 37χρονη τραγουδίστρια εξήγησε πως έχασε τέσσερα κιλά, αλλά και γιατί δεν προλαβαίνει να φάει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "People".
Φαίνεσαι αδυνατισμένη. Πόσα κιλά έχεις χάσει; Φαντάζομαι δεν ήταν απαίτηση του Χατζάκη.
Καθόλου. Ίσα ίσα, μου είπε "ένα πράγμα θέλω από εσένα, να τρως". Απλά ήταν πολύ φορτωμένο το πρόγραμμά μου. Όταν είσαι σε εννιάωρη πρόβα, δεν μπορείς να φας πολύ στο διάλειμμα. Γιατί φαγωμένη δεν βγαίνει η πρόβα, όπως και η παράσταση. Βλέπεις, έχω φάει δύο γιουβαρλάκια, πεινάω ακόμη, αλλά πρέπει να σταματήσω γιατί μετά δεν λειτουργείς σωστά. Άρα, πέντε ώρες την ημέρα δεν τρώω, δύο γεύματα δηλαδή. Έτσι, όταν πηγαίνω σπίτι το βράδυ, τρώω ό,τι βρω.

Διαβάστε επίσης: Τάμτα: Απαντάει πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Πάρι Κασιδόκωστα!

Και ποιος σε πιστεύει…
Κανείς, το ξέρω. Με βοηθάει το σώμα μου και ο μεταβολισμός μου. Εντάξει, σιγά σιγά θα επανέλθω. Δεν θέλω να δίνω την εντύπωση πως κάτι τρέχει και δεν είμαι καλά στην υγεία μου. Φαίνεται η διαφορά, επειδή ήμουν 55 κιλά και τώρα είμαι 51.

Tags τάμτα, κιλά, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1459 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3965 s // Total time: 2.5424 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X