Η νέα πρόταση της La Prairie μεταμορφώνει το δέρμα ως το πρωί


Η νέα πρόταση της La Prairie μεταμορφώνει το δέρμα ως το πρωί

Προσφέρει την απόλυτη αναζωογόνηση με μια σταγόνα

Η La Prairie παρουσιάζει το Platinum Rare Cellular Night Elixir, έναν ορό που ξεπερνά κάθε προηγούμενη αντίληψη για την ενίσχυση της νεανικής όψης. Εμπνευσμένο από τον Dr Paul Niehans, ιδρυτή της κλινικής La Prairie και του πρωτοποριακού έργου στον τομέα της αναζωογόνησης μέσω της Κυτταρικής Θεραπείας, το Elixir αποτελεί μια μοναδική σύνθεση προερχόμενη από μια κληρονομιά τολμηρών και καινοτομικών επιστημονικών ερευνών. Δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας για να αναζωογονήσει και να μεταμορφώσει το δέρμα ως το πρωί.

Η La Prairie εμπνεύστηκε από την υπόσχεση της αναζωογόνησης που φέρει η νύχτα. Όταν ρωτηθηκε ο Vincent Van Gogh τι τον οδήγησε να ζωγραφίσει έργα με θέμα τη νύχτα όπως τα The Starry Night, Starry Night Over the Rhône και Café Terrace at Night απάντησε: "Συχνά μου φαίνεται ότι η νύχτα είναι πιο ζωντανή από τη μέρα". Πράγματι, η μαγεία της νύχτας σημαίνει ότι όλα είναι δυνατά. Ο ουρανός αλλάζει, από ανοιχτόχρωμος σε βιολετί και τέλος στο χρώμα του μελανιού. Τα αστέρια λάμπουν. Οι κόσμοι συγκρούονται. Είναι μια στιγμή ηρεμίας, συναισθημάτων και νέου ξεκινήματος.

Το Platinum Rare Cellular Night Elixir είναι το πιο ισχυρό ελιξίριο αναζωογόνησης έως σήμερα που αναδύθηκε από τα εργαστήρια της La Prairie. Για πρώτη φορά, τέσσερις λειτουργίες, απαραίτητες για την ολοκληρωμένη διαδικασία ανάπλασης, αντιμετωπίζονται με μια σύνθεση: θρέψη, αναζωογόνηση, αποτοξίνωση και άμυνα. Η φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης του δέρματος επισπεύδεται, η κυτταρική ανανέωση επιταχύνεται, το δέρμα εμποτίζεται με ζωτικά θρεπτικά συστατικά και οι άμυνες του ενισχύονται.

Υποστηρίζοντας αυτές τις ζωτικές διεργασίες ανάπλασης των κυττάρων, η σύνθεση δρα κατά τη διάρκεια του πιο αναπλαστικού χρόνου του δέρματος –τη νύχτα- εξασφαλίζοντας την κυτταρική αναζωογόνηση.

Tags La Prairie, beauty, face, Ομορφια, προσωπο, La Prairie Platinum Rare Cellular Night Elixir


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4320 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3765 s // Total time: 2.8084 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X