Ποιοι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz είναι καθημερινά στο πλευρό του Ηλία Βρεττου τις δύσκολες αυτές ώρες


Ποιοι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz είναι καθημερινά στο πλευρό του Ηλία Βρεττου τις δύσκολες αυτές ώρες

Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν κοντά του

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, όπως είναι γνωστό, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός μαζί με την σύντροφο του, Σοφία Φυρού έπεσαν θύματα τροχαίου ατυχήματος στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Αντίθετα από τη σύντροφό του, η κατάσταση του τραγουδιστή κρίθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς υπέστη τρία σοβαρά κατάγματα στο χέρι, το πόδι και τη λεκάνη όλα από τη δεξιά πλευρά. Αρχικά ο ίδιος είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείου της Νίκαιας ενώ λίγα εικοσιτετράωρα μετά μεταφέρθηκε στο Metropolitan όπου και θα υποβληθεί σε δύο χειρουργεία. Σήμερα έκανε ένα χειρουργείο στο βραχίονα και το μηρό, ενώ τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, θα εγχειριστεί στη λεκάνη.

Διαβάστε επίσης: Ηλίας Βρεττός: Η πρώτη του φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και η παράκληση του τραγουδιστή

"Ο Ηλίας νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο αλλά θα χειρουργηθεί από εξωτερική ομάδα ιατρών. Ο κύριος Πρέβεζας με το επιτελείο του έχει αναλάβει το χειρουργείο καθώς ειδικεύονται σε επεμβάσεις στη λεκάνη. Ο Ηλίας είναι πολύ αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του και συγκινημένος από την αγάπη που έχει πάρει αυτές τις μέρες από τον κόσμο" δήλωσε ο μάνατζερ του, Λουκάς Καραγιάννης στο "People".

Ο τραγουδιστής εκτός από την οικογένεια του έχει δίπλα του καλούς του φίλους που τον έχουν επισκεφτεί αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Πλούταρχος –συνεργάζονται μαζί στο Φωταέριο-, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Κατερίνα Στικούδη και η Βίκυ Κάβουρα.

Διαβάστε επίσης: Τα ανατριχιαστικά πρώτα λόγια του Ηλία Βρεττού στον πατέρα του!

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Tags ηλίας βρεττός, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0253 s // Total time: 0.0255 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X