Η νέα άφιξη της Bobbi Brown θα σας κάνει να χαμογελάσετε!


Η νέα άφιξη της Bobbi Brown θα σας κάνει να χαμογελάσετε!

H σύσταση του αποτελείται από στοιχεία που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση

Η Bobbi Brown παρουσιάζει το Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15, μια σύνθεση για ομοιόμορφη, ελαφριά κάλυψη και φυσικό, πολυδιάστατο αποτέλεσμα με ματ υφή, που αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Ενώ πολλά foundations στη διάρκεια της μέρας δίνουν την αίσθηση μάσκας στο πρόσωπο, καθώς προσφέρουν μικρή κάλυψη και "σπάνε" στο δέρμα, το Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15 έχει τέλεια εφαρμογή, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα πλήρη κάλυψη, με ανάλαφρη αίσθηση και φινίρισμα που διαρκεί. Οι χρωστικές ουσίες απλώνονται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα, διατηρώντας την όψη της φυσική, προσφέροντας ωστόσο πλήρη κάλυψη και απαλή αίσθηση, χωρίς να κάνει γραμμές, σε φυσικές αποχρώσεις ενώ ταυτόχρονα το foundation παραμένει αναλλοίωτο στη διάρκεια της μέρας. Διατίθεται σε 14 αποχρώσεις προσεκτικά μελετημένες από τους εξειδικευμένους makeup artists της Bobbi Brown.

Αποτέλεσμα μιας διαδικασίας ψυχρής σύντηξης υψηλών ταχυτήτων των συστατικών του, διαθέτει έναν ισχυρό συνδυασμό συστατικών που αντέχουν στη διάρκεια της μέρας, ελέγχουν τη λιπαρότητα, προσδίδοντας φυσικές αποχρώσεις στο δέρμα. Το σημαντικότερο όλων: η σύσταση του αποτελείται από στοιχεία που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση.



ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

• Η διαδικασία ψυχρής σύντηξης υψηλών ταχυτήτων των συστατικών του, συνδυάζει αόρατα τα συστατικά ρύθμισης της λιπαρότητας με εκείνα που προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια, με χρωστικές ουσίες, δημιουργώντας μια φόρμουλα που εφαρμόζεται άψογα στην επιδερμίδα, επιτρέποντάς της να αναπνέει, αφήνοντάς τη φρέσκια και λεία.

• Οι επεξεργασμένες χρωστικές ουσίες συνδυάζονται με ένα μίγμα παχύρευστης βάσης, καλύπτοντας αόρατα το δέρμα με πολυδιάστατα pigments και προσδίδουν ματ κάλυψη που δεν σπάει.

• Η σύσταση από ζαχαροκάλαμο και φυσικά μεταλλικά στοιχεία διατηρεί τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα υπό έλεγχο, ενώ οι βιταμίνες Ε,C μαζί με το Shea Butter προσφέρουν υγιή ενυδάτωση.

• Σύνθεση υψηλής απόδοσης, ανθεκτική στον ιδρώτα, το νερό και την υγρασία.

Διαθέσιμο σε 14 αποχρώσεις: Ivory, Warm Ivory, Cool Ivory, Sand, Cool Sand, Warm Sand, Beige, Warm Beige, Natural, Natural Tan, Warm Natural, Golden Natural, Honey, Cool Honey.

Tags bobbi brown, Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF15, φον ντε τεν, προσωπο, Μακιγιαζ, Ομορφια, beauty, FOUNDATION, face, makeup, make-up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8781 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2241 s // Total time: 3.1022 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X