Ο Diego dalla Palma παρουσιάζει το μακιγιάζ του για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2018


Ο Diego dalla Palma παρουσιάζει το μακιγιάζ του για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2018

Οι ντελικάτες και απαλές αποχρώσεις του ροζ συνοδεύονται από έντονα χρώματα

Η νέα συλλογή Ανοιξη / Καλοκαίρι 2018 του ιταλικού οίκου Diego dalla Palma είναι ένα ραφιναρισμένο μείγμα ενέργειας και εκλέπτυνσης. Οι ντελικάτες και απαλές αποχρώσεις του ροζ συνοδεύονται από έντονα χρώματα και αντανακλαστικούς μαργαριταρένιους τόνους, από χαμαιλεοντικές λεπτομέρειες και εξαιρετικά ολογραφικές γραμμές.

Στην πρώτη γραμμή βρίσκονται τα μάτια. Αρχικά περιγράφονται από το CAMALEONT EYELINER: Η μόνη απόχρωση "χαμαιλέοντας", με αόριστο χρώμα, που μεταμορφώνεται, αφού προσαρμόζεται από τις διαφορετικές πτυχές του φωτός. Ένα μολύβι για την εξωτερική πλευρά των ματιών, για μια έντονη και φωτεινή γραμμή και με μια εξαιρετικά μαργαριταρένια απόδοση. Εύκολο στην εφαρμογή, γλιστρά πάνω στο δέρμα χωρίς καμία προσπάθεια, απελευθερώνοντας αμέσως ένα πλούσιο χρώμα που είναι εύκολο να αναμιχθεί. Γρήγορα όπως ένα ανοιγοκλείσιμο του ματιού, το φυσικό και γραφικό μακιγιάζ υπογραμμίζει και τονίζει τα μάτια.

Η παλέτα σκιών CAMALEONT EYESHADOW / HOLOGRAM EYESHADOW είναι το απόλυτο προϊόν για μεταμόρφωση των ματιών με εκπληκτικά αποτελέσματα. Τρεις αποχρώσεις της συμπαγούς σκιάς σε σκόνη, εμπλουτισμένη με ειδικές πολυ-αντανακλαστικές και ιριδίζουσες πέρλες. Μια καινοτόμος, κρεμώδης υφή που, όταν εφαρμόζεται, προσκολλάται στα βλέφαρα και γίνεται σκόνη, δημιουργώντας ένα πανέμορφο και ολογραφικό πλαστικοποιημένο αποτέλεσμα. Απελευθερώνει αμέσως έντονο χρώμα, που είναι εύκολο στην ανάμιξη, με άριστη διάρκεια. Δύο έντονες και τολμηρές αποχρώσεις (Wet & Dry) φωτίζονται με ένα άγγιγμα του highlighter, για ένα λαμπερό μακιγιάζ και ένα εξαιρετικά εξελιγμένο 3D εφέ.

Το EYES & LIPS GLASS GLOSS, αυτό το γυαλιστερό γκλος σε βαζάκι, αποκλειστικά για τα χείλη και τα μάτια, δημιουργήθηκε για να δώσει ένα ολογραφικό και απόλυτα λαμπερό, στιλπνό εφέ στο μακιγιάζ. Εφαρμόζεται με τα άκρα των δακτύλων, ενώ η κρεμώδης σαν τζελ υφή του παραμένει απαλή και άνετη στο δέρμα, δημιουργώντας ένα λεπτό φιλμ που δεν κολλάει ποτέ. Πολλαπλά αντανακλαστικές πέρλες, προσφέρουν μια εκλεπτυσμένη λάμψη. Μπορεί να εφαρμοστεί στα χείλη και τα μάτια για ένα ιριδίζον και γυαλιστερό αποτέλεσμα, ή να εφαρμοστεί σαν top coat στα χείλη σε στρατηγικά σημεία για να δώσει φωτεινό χρώμα και 3D εφέ.

Για να καθορίσετε τα χείλη, η συλλογή περιλαμβάνει:

COLOR BLOCK LIP LINER

Ένα εντελώς διαφανές μολύβι για τα χείλη, που είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός αόρατου «συνόρου» που προλαμβάνει την «διαφυγή» και τα ίχνη που αφήνει το κραγιόν. Η απαλή και άνετη υφή του γλιστρά πάνω στα χείλη διασφαλίζοντας έτσι την ελεγχόμενη εφαρμογή και την επαγγελματική ακρίβεια. Ορίζει τα περιγράμματα των χειλιών και τα εξομαλύνει, γεμίζοντας και μειώνοντας εμφανώς τις λεπτές γραμμές του περιγράμματος τους. Η φόρμουλά του είναι εμπλουτισμένη με λάδι Jojoba που έχει θρεπτική και ενυδατική δράση, λάδι από βαμβάκι για μαλακότερο δέρμα, βιταμίνες Ε και C με θρεπτική, αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση.

COLOR NO STOP LIPSTICK

Τρεις φωτεινές και ζωντανές αποχρώσεις φωτίζουν τα χείλη με χρώματα που είναι σίγουρα η νέα τάση της σεζόν. Μια πραγματική επανάσταση (σε τεχνολογικό επίπεδο) σε ένα κραγιόν με μορφή στυλό: Ο τέλειος συνδυασμός της απαλότητας, της πλούσιας υφής, με την απόλυτη άνεση και την μακρά διάρκεια. Από την πρώτη εφαρμογή, το χρώμα είναι πλούσιο, η γραμμή είναι τέλεια χωρίς απώλειες, και τα χείλη φαίνονται αμέσως καθορισμένα, λεία και αγκαλιάζονται με ένα έντονο και σατινέ φινίρισμα που διαρκεί.

HOLOGRAM SHINY LIPSTICK

 Χείλη που φιλιούνται από ολογραφικές αποχρώσεις, ένα ημι-διαφανές κραγιόν σε στυλό, που κρύβει στο εσωτερικό του μια θεραπευτική «καρδιά». Τα δύο τμήματά του συγχωνεύονται: μια εξωτερική σκιά με απελευθέρωση ντελικάτου χρώματος, πλούσιο σε ιριδίζουσες πέρλες,  συγχωνεύεται τέλεια με τον πυρήνα του κραγιόν που είναι εμπλουτισμένος με ενεργά συστατικά και προσφέρει plumping  αποτέλεσμα. Μια κρεμώδης αγκαλιά χρώματος και θεραπείας. Ένα κραγιόν που χαρίζει άμεση φωτεινότητα στα χείλη που περιβάλλονται από ιριδίζοντα εφέ.

BB CREAM SECOND SKIN SPF30

 Ένα φρέσκο, ελαφρύ και άνετο foundation, ιδανικό για φυσικό, ακτινοβόλο και προστατευτικό make-up. Η απαλή και κρεμώδης υφή του γλιστράει ανεπαίσθητα πάνω στο δέρμα, σαν χάδι, προσφέροντας μια άμεση αίσθηση φρεσκάδας και απόλυτης ελαφρότητας. Η επιδερμίδα θα φαίνεται αμέσως ζεστή, οι πόροι του δέρματος εξομαλύνονται άμεσα, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει ένα φυσικά φωτεινό αποτέλεσμα.

CHUB-BLUSH SATIN / MATT CREAMY BLUSH

Δύο αποχρώσεις ρουζ σε στικ, με φόρμουλα που δημιουργήθηκε για να φωτίζει απαλά τα μάγουλα και να χαρίζει ένα υγιές αποτέλεσμα λάμψης. Μια ροζ σκιά με ματ φινίρισμα για να φωτίζει το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας, ένα ροδακινί χρώμα  εμπλουτισμένο με ωραίες πέρλες για να χαρίζει, εκτός από το χρώμα, κι ένα εφέ μιας υγιούς λάμψης. Η φόρμουλα του σε κρέμα με σκόνη προσφέρει τέλειο φινίρισμα στο δέρμα, ενώ είναι εύκολο να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα η ένταση του χρώματος. Η πρακτική συσκευασία του, σε μέγεθος που χωράει ακόμη και στην τσέπη, βοηθά να εφαρμόζεται απευθείας στα ζυγωματικά και στη συνέχεια να αναμειχθεί με τις άκρες των δαχτύλων ή απλά με ένα πινέλο.

Tags DIEGO DALLA PALMA, beauty, makeup, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3275 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3703 s // Total time: 2.6978 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X